Bruidsfotografie Dalfsen

  Langzaam maar zeker fotograferen we steeds meer bruiloften in de omgeving van Elburg. Ook de bruiloft van Kristian & Ellen was maar een half uurtje rijden voor ons. Daarnaast begon hun bruiloft voor ons ook nog eens laat op de dag, een superrelaxed begin dus. Toen we aankwamen bij hun trouwlocatie, Herberg ‘t Asje in Dalfsen, was er besloten om niet buiten te trouwen, maar gewoon binnen. Het weer was net iets te wisselvallig om te gok te wagen. Kristian & Ellen kwamen binnenlopen, samen met hun bruidsmeisjes. Ellens moeder had hun prachtige jurkjes zelf ontworpen en gemaakt. Een prachtig gezicht zo!

  Na de ceremonie nam het gezelschap een lekker stukje taart en een smoothie. En direct daarna konden we een aantal groepsfoto’s maken op een nabij gelegen veld. De fotoshoot begon niet lang hierna. We stapten allemaal in de auto en reden naar het centrum van Dalfsen en vervolgens een mooi weilanden gebied, even verderop. Omdat het halverwege de shoot ging regenen besloten we om gewoon de tweede locatie te pakken. Op die manier hadden we totaal geen last van het weer. Toen we een klein uur verder klaar waren met de foto’s, kon het gezelschap aan tafel. De tafels waren al mooi gedekt met bij ieder bord een klein fotootje van de persoon die er zou komen te zitten.

  De kerkdienst zou eigenlijk direct na het diner beginnen. Alle gasten hadden plaatsgenomen. De voorganger was er klaar voor, maar Ellens vader was helaas nog niet gearriveerd. Het duurde steeds langer en langer en langzamerhand werd men toch echt een beetje ongerust. Toen haar vader uiteindelijk toch arriveerde kon de ceremonie alsnog beginnen. Een prachtige dienst, helemaal passend bij dit toffe bruidspaar.

  Trouwringen Zwolle: http://www.trouwringen-zwolle.nl/site/
  Trouwjurk:http://www.weddingwonderland.nl/
  Trouwpak: http://www.hony.nl/
  Bloemen: geregeld door de moeder van Ellen (net als de jurkjes)
  DJ: een vriend van Kristian
  Receptieband: vrienden van het bruidspaar
  Kapper van de bruid: http://kapsalonbettyboop.com/

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-001

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-002

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-003

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-004

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-006

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-008

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-009

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-010

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-011

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-012

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-013

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-014

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-016

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-017

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-018

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-019

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-020

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-021

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-022

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-023

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-024

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-025

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-026

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-027

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-028

  Bruidsfotografie Dalfsen Ellen en Kristian-029

  Leave a comment