Bruidsreportage Dalfsen

Bruidsfotografie Dalfsen-019

Afgelopen week zijn Jolanda & Rutger in Dalfsen getrouwd. Het was voor ons erg leuk om weer eens zo dichtbij Elburg, namelijk in Hattem en Hattemerbroek, te beginnen aan de reportage. Ramon en ik splitsten ons weer op en begonnen apart van elkaar de voorbereidingen vast te leggen. Jolanda was al bijna klaar met haar make-up toen ik binnenkwam. Ze had alle details alvast klaargelegd zodat ik direct kon beginnen met fotograferen. Hun trouwkaart, een heus Huwelijksbootje, met een foto van hun loveshoot stond ook klaar!

Ramon was ondertussen in het huis van Rutgers ouders. Omdat Rutger heel veel broers en zussen heeft was het een gezellige drukte in dit huis. Op een gegeven moment werd besloten om gewoon wat eerder naar het huis van Jolanda te gaan, omdat iedereen toch al klaar was. Het gevolg: we liepen een half uur voor op schema! De fotoshoot stond gepland op twee locaties, namelijk een mooie tuin in Hattem en vervolgens in de achtertuin van Jolanda’s broer. Toen we echter bij de eerste locatie klaar waren zag ik ineens dat het erf waar we onze auto tijdelijk hadden geparkeerd ook superbijzonder was. Dit is het huis waar Jolanda’s oma vroeger gewoond heeft en haar tante woont er nu nog steeds. Juist omdat het zo’n oprecht landelijke omgeving was, maakte dat deze locatie supergeschikt was voor een aantal extra foto’s.

In de vroege middag werd er eerst geluncht bij “Onder Ons”, de trouwlocatie in Dalfsen. Als je aan komt rijden zie je van de buitenkant helemaal niet wat van locatie dit is, maar het is echt een prachtig hofje. Na de heerlijke broodjes werd het gezelschap gevraagd om plaats te nemen op de ceremonieplek voor de buitenbruiloft. Op de achtergrond zong een zangeres enkele prachtige nummers en binnen een half uur was het bruidspaar getrouwd. Vervolgens was het tijd voor een stukje taart en natuurlijk een glaasje bubbels.

De kerkdienst vond plaats in het Hofje van Buisman. Een particulier te huren kerk waar je zelf helemaal kunt beslissen wat je wilt qua kerkdienst. Dit superlichte kerkje paste helemaal bij de vrolijke sfeer van deze dag. De kerkelijke ceremonie duurde een uurtje en toen alle gasten weer buiten stonden, zwaaiden ze met ribbonwands het bruidspaar tegemoet. Vlak hierna gingen de bruiloftsgasten terug naar “Onder Ons” waar de middag langzaam overging in de avond. Ramon en ik fotografeerden de felicitaties en een korte sfeerimpressie van de barbecue en vervolgens zat de dag er voor ons op.

Trouwjurk: Cymbeline www.debruidstuin.nl
Trouwpak: Hugo Bosswww.pietzoomers.nl
Uitnodigingen en bedankkaartjes: www.studiokleingeluk.nl
Visagie: www.schoonheidssalondebby.nl
Kapsel: www.hair-plaza.nl
Sweettable: www.suikermieke.nl
Locatie “Onder Ons”: www.onderonsdalfsen.nl
Kerk Hofje van Buisman: www.hofjevanbuisman.nl
Videograaf: www.bruidbeeld.nl
Muziek: www.bpmdriveinshow.nl
Ceremonie: Esther Groenenberg
Kerkelijk huwelijk: Margot Zoer ( bpm music)
Corsages, hartjes backdrop en ribbonwands: www.backtostyle.nl

Bruidsfotografie Dalfsen-001

Bruidsfotografie Dalfsen comp

Bruidsfotografie Dalfsen-004

Bruidsfotografie Dalfsen-008

Bruidsfotografie Dalfsen-010

Bruidsfotografie Dalfsen-009

Bruidsfotografie Dalfsen-005

Bruidsfotografie Dalfsen-011

Bruidsfotografie Dalfsen-012

Bruidsfotografie Dalfsen-013

Bruidsfotografie Dalfsen-014

Bruidsfotografie Dalfsen-016

Bruidsfotografie Dalfsen comp2

Bruidsfotografie Dalfsen-020

Bruidsfotografie Dalfsen-024

Bruidsfotografie Dalfsen comp3

Bruidsfotografie Dalfsen-026

Bruidsfotografie Dalfsen-027

Bruidsfotografie Dalfsen-028

Bruidsfotografie Dalfsen-029

Bruidsfotografie Dalfsen-030

Bruidsfotografie Dalfsen-031

Bruidsfotografie Dalfsen-032

Bruidsfotografie Dalfsen-033

Bruidsfotografie Dalfsen-034

Bruidsfotografie Dalfsen-035

Bruidsfotografie Dalfsen-036

Bruidsfotografie Dalfsen-037

Bruidsfotografie Dalfsen-039

Bruidsfotografie Dalfsen-038

Bruidsfotografie Dalfsen-040

Bruidsfotografie Dalfsen-042

Bruidsfotografie Dalfsen-043

Bruidsfotografie Dalfsen-044

Bruidsfotografie Dalfsen-046

Bruidsfotografie Dalfsen-045

Bruidsfotografie Dalfsen-047

Bruidsfotografie Dalfsen-048

Bruidsfotografie Dalfsen-049

Bruidsfotografie Dalfsen-050

Bruidsfotografie Dalfsen-051

Bruidsfotografie Dalfsen-052

Bruidsfotografie Dalfsen-053

Bruidsfotografie Dalfsen-054

Bruidsfotografie Dalfsen-055

Bruidsfotografie Dalfsen-057

Bruidsfotografie Dalfsen-058

Bruidsfotografie Dalfsen-059

Bruidsfotografie Dalfsen comp4

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: