Workshop Bruidsfotografie door Mon et Mine

Bruidsfotografie Workshop

De eerste Mon et Mine workshop is een feit!

Datum & Locatie

Onze eerste workshop zal plaatsvinden op maandag 4 november bij NH Hotel Sparrenhorst te Nunspeet. De workshop zal beginnen om 9:00 en eindigen rond 17:00. Een gezonde biologische lunch wordt geregeld.

Wat gaan we behandelen

We zullen tijdens deze workshop ingaan op 3 verschillende onderwerpen, namelijk:

  1. Fotografie: We plannen een fotoshoot in tijdens de workshop, waarin we laten zien hoe wij tot onze foto’s komen. Waar letten wij op als we aan het werk zijn, hoe gaan we met onze bruidsparen om en hoe werken wij met onze apparatuur? Daarnaast kijken we naar lichtgebruik, het zoeken van de juiste achtergrond en welke lenzen we gebruiken voor verschillende situaties.
  2. Marketing: Online en offline. Hoe krijgen wij onze bruidsparen, wat bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek en hoe zorgen we dat we daadwerkelijk geboekt worden? Daarnaast gaan we uitgebreid in op onze ‘online presence’.
  3. Business: Het hebben en houden van een bedrijf. Hoe weet ik wat ik moeten vragen voor mijn foto’s om een gezond bedrijf te hebben?

Wat kun je verwachten

We hebben besloten om een workshop te geven die echt gericht is op Nederlandse bruidsfotografen. Het is enorm inspirerend om naar het buitenland te kijken voor inspiratie, maar uiteindelijk werken we allemaal voornamelijk in Nederland. Verwacht dus geen fotomodellen, exotische locaties en uitgebreide styling, maar gewoon het soort uitdagingen waar wij wekelijks mee te maken hebben.

We gaan er vanuit dat je weet wat sluitertijd, iso-waarden en diafragma zijn en hoe je deze kennis kunt inzetten tijdens een bruiloft.

Reserveer je stoel

“Helaas” is deze workshop helemaal volgeboekt! Wees gerust, we zullen binnenkort een nieuwe workshop aankondigen. Wil je graag op de hoogte gehouden worden hiervan, mail dan naar info@monetmine.nl met als onderwerp “workshop”. :)

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: