Bruidsfotografie Mariënwaerdt

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-023

  Een bruiloft tussen een Nederlandse en een Ier. En dat in een superromantische setting, namelijk een appelboomgaard. Toen we van Merel en Roger te horen kregen dat we hun dag mochten vastleggen hadden we er direct al superveel zin in. Heel bijzonder hoe dit bruidspaar elkaar heeft leren kennen. Op de een of andere manier kwamen ze elkaar tegen in Thailand en maakten daar een vriendschap voor het leven. Een paar jaar later kregen ze daadwerkelijk verkering en hoewel Roger zowel in Ierland als in Canada zat, werd die vriendschap een liefde en die liefde nu dus een huwelijk.

  De trouwdag zelf was superwarm qua temperatuur. Ik denk zelf dat het ergens midden in de dertig graden was en omdat we nog niet helemaal gewend waren aan die temperatuur was het even wennen. Gelukkig was er onder de bomen en parasols genoeg schaduw, dus het was prima uit te houden. De shoot deden we in een prachtig veld met bloemen, vlak bij de trouwlocatie “Heerlijkheid Mariënwaerdt“. Heel toevallig had Vivian ter Huurne, de weddingplanner, dit veld gezien, maar ook Merel en Ramon hadden het veld al zien liggen. Afin: hier gingen we dus direct naar toe.

  Na de shoot, Roger kon het maar net uithouden in zijn warme pak, was een fijn relaxmomentje. De gasten konden spelletjes spelen met elkaar en vrij snel kwamen er grote flessen water tevoorschijn waar ook mee gespeeld werd. Ondertussen kon ik alvast de dinerzaal in Het Koetshuis een paar overzichten maken, zodat de gasten direct aan tafel konden. Omdat het diner iets uitliep werd besloten om alle speeches, direct na het eten, buiten te houden. Ook werd er een stukje gitaar gespeeld door Merels vader, iets wat hij vroeger ook vaak voor haar deed. Ondertussen kon iedereen een lekker koekje of macaron halen bij de desserttable die klaarstond.

  De feestavond begon direct goed. Als DJ-act was Harry van G-productions aanwezig. Het gave is dat hij samenwerkt met een saxofonist en zelf percussie doet. Door dit live-element zie je echt een interactie tussen het publiek, de muziek en de artiesten. Binnen no-time stond de dansvloer dus vol. Toen we ook hier een mooie impressie van hadden gemaakt was het tijd om weer naar huis te gaan.

  (For the English speaking guests who don’t like Google Translate ; )

  A wedding between a Dutch girl and a guy from Ireland. And all of this in a wonderful romantic setting: an apple orchard in Holland. When Merel and Roger told us that we were the ones who got to photograph their wedding we were super excited! It’s so special how these two met each other. They met in Thailand and were just friends at first. It took a while, but eventually they turned in to good friends and after that, lovers.

  The wedding day itself was pretty hot. I think it was about 35 degrees Celsius and because we weren’t really accustomed to the weather yet, it was quite a struggle. Luckily the apple orchard provided enough shadow during the wedding ceremony. After the formals we had an hour for the actual photoshoot with these two wonderful people. We decided to go to a field full of flowers, which was spotted by Merel, Vivian and Ramon. I must admit that this setting was super romantic and totally “Downton Abbey”-like (as Merel wanted).

  When dinner started we took some pictures of the styled tables and we photographed speeches, the food, the laughter, etcetera. After the barbecue all the guests got a few sweets from the desert table and listened to Merels dad playing the guitar. When he and some other guests spoke some kind words it was time to hit the dance floor. The DJ played some great music, which was combined with a live-saxophonist and live-drums. A fantastic party began and I’m sure the party must have continued for quite a few hours after we left. People of Ireland: you can party! (and please let us know if you need a Dutch wedding photographer duo on the opposite side of the UK ; )

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-c

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-002

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-003

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-004

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-005

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-009

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-010

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-011

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-014

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-016

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-017

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-021

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-018

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-025

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-026

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-c2

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-030

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-031

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-032

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-033

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-034

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-036

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-038

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-039

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-042

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-043

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-044

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-045

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-046

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-050

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-051

  Bruidsfotografie-Marienwaerdt-052

  Weddingplanner: Vivian ter Huurne
  Locatie: Heerlijkheid Mariënwaerdt
  Jurk: Esther’s Bruidsshop 
  Taartentafel: Elivents
  Muziek: G Productions
  Make up: Belle Bella
  Fotografie: Mon et Mine
  Ringen: Bouwman juwelen.nl
  BABS: Janita Blanken v/d Berg
  Bloemen, styling, schilderwerk: zelf gedaan door Merel (dus ook die prachtige Weddingsigns!)

  4 Comments

  • Yoeri van Stokkem schreef:

   Wat een prachtige foto’s! Sfeer, kleuren (of juist niet…), juiste momenten, alles fantastisch vastgelegd! En wat ik heel prettig vond: jullie waren nergens storend aanwezig. Een schitterende dag en geweldige foto’s om de herinneringen steeds weer terug te halen. Bedankt!

   De trotse moeder van de bruid.

  • Bruidsfotografie Hooge Vuursche | Bruidsfotografie Mon et Mine | Bruidsreportage - Trouwreportage - Bruidsfotograaf schreef:

   […] Elivents met het opzetten van de desserttafel. We hadden haar eerder die week ook al gezien bij de bruiloft van Merel en Roger, dus erg leuk om opnieuw te zien […]

  • Max schreef:

   Congratulations Roger and Merel!
   All the best for the future!

   Hi Roger, wery well done!
   Max, from MTL, CA.

  • […] Merel en Roger trouwden in 2013 bij Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en ook deze blogpost is erg […]

  Leave a comment