Bruidsfotografie Westerbouwing

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen 038

Ik weet niet of we ooit zo vroeg zijn geboekt door een bruidspaar als bij Ingrid & Guido. We kregen hun aanvraag meer dan anderhalf jaar voor hun trouwdag! Gelukkig konden we dan ook nog gewoon op hun dag, waardoor we al vrij snel een kennismakingsgesprek konden inplannen. Dit was zelfs nog in de tijd dat we in Arnhem woonden. Hun trouwdag zou bij de Westerbouwing plaatsvinden en dat is een erg leuke locatie met bijzonder uitzicht. Wij hadden er dus heel veel zin in.

De dag begon wederom met erg veel regen. Ingrid was die ochtend bij haar buurvrouw, omdat ze zij toevallig ook kapster was. Toen de krulspelden in haar haren zaten liep ze terug naar haar eigen huis. Hier kon ik alle details alvast vastleggen. Ondertussen was Ramon gearriveerd bij Guido, die zich om ging kleden in het huis van zijn ouders.

De fotoshoot vond plaats in een nabijgelegen boomgaard. Het begon helaas net iets te regenen, maar Guido en Ingrid vonden dit geen probleem en waren heerlijk relaxed. We zijn uiteindelijk onder de bomen verdergegaan met de fotoshoot en daardoor bleven ze ook vrijwel droog. Na een half uurtje reden we naar de Westerbouwing in Oosterbeek waar een groot deel van de gasten al aanwezig was. Na een korte lunch ging het bruidspaar zitten voor de trouwceremonie. De ringen werden ditmaal nog niet omgedaan, want in de middag vond er ook nog een kerkdienst in Hemmen plaats. Toen de gasten een lekker stukje taart ophadden, gemaakt door Sweet Apetite, reed de bus naar Hemmen.

De katholieke kerkdienst werd door een bekende gedaan en dat maakt het toch altijd weer iets extra persoonlijk. Na vijf kwartier kwam het bruidspaar naar buiten. Ze liepen tussen hun gasten en talloze bellen rond. Vervolgens liepen we vrij snel naar een nabijgelegen veld, zodat we nog een aantal foto’s konden maken. Inmiddels was het dan ook helemaal droog. Toen we terugwaren bij de Westerbouwing kon iedereen Ingrid & Guido feliciteren. Ondertussen maakten wij nog wat foto’s van de details en van de sfeer, waarna het gezelschap naar buiten liep voor de groepsfoto’s. Ramon maakte deze, terwijl ik de prachtig gedekte dinertafel ging vastleggen.

Na het diner vond er een groot feest plaats. Ingrid en Guido hadden een te gekke band geregeld en die zorgden er ook echt voor dat het dak er meteen vanaf ging. Ze kwamen zelf eerst op met twee kleine kaarsjes en nadat deze overgenomen waren door Guido’s nichtjes kon de eerste dans daadwerkelijk beginnen. Dat moment dat daarna komt, het moment dat bruid en bruidegom met hun ouders gaan dansen, is ook altijd zo prachtig. Toen we een goed half uur feest hadden vastgelegd en stiekem nog even iets lekkers van de dessert table hadden gepakt, was het tijd om naar huis te gaan.

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-003

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-002

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-004

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-005

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-001

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-006

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-007

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-008

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-009

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-010

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-011

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-012

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen comp

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-015

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-016

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-017

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-019

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-020

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-021

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-022

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-023

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-024

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-025

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-026

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-027

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-029

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen comp2

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-031

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-032

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-033

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-034

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-035

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-036

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-037

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-039

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-040

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-041

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-043

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen comp3

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-044

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-046

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-047

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-049

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-048

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-comp4

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-050

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-051

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-052

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-054

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-056

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-057

Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-055

Drukwerk: Made with Love
Bruidsjurk: Maggie Sottero
Trouwkostuum: Immediate
Ringen: Christian Bauer
Bruidstaart, bedankjes en Desert Table: Sweet Apetite
Videograaf: Rebelfilm
Live muziek: Ruben Whitesmith
Band: Q5

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: