Bruidsfotografie Westerbouwing

    Ik weet niet of we ooit zo vroeg zijn geboekt door een bruidspaar als bij Ingrid & Guido. We kregen hun aanvraag meer dan anderhalf jaar voor hun trouwdag! Gelukkig konden we dan ook nog gewoon op hun dag, waardoor we al vrij snel een kennismakingsgesprek konden inplannen. Dit was zelfs nog in de tijd dat we in Arnhem woonden. Hun trouwdag zou bij de Westerbouwing plaatsvinden en dat is een erg leuke locatie met bijzonder uitzicht. Wij hadden er dus heel veel zin in.

    De dag begon wederom met erg veel regen. Ingrid was die ochtend bij haar buurvrouw, omdat ze zij toevallig ook kapster was. Toen de krulspelden in haar haren zaten liep ze terug naar haar eigen huis. Hier kon ik alle details alvast vastleggen. Ondertussen was Ramon gearriveerd bij Guido, die zich om ging kleden in het huis van zijn ouders.

    De fotoshoot vond plaats in een nabijgelegen boomgaard. Het begon helaas net iets te regenen, maar Guido en Ingrid vonden dit geen probleem en waren heerlijk relaxed. We zijn uiteindelijk onder de bomen verdergegaan met de fotoshoot en daardoor bleven ze ook vrijwel droog. Na een half uurtje reden we naar de Westerbouwing in Oosterbeek waar een groot deel van de gasten al aanwezig was. Na een korte lunch ging het bruidspaar zitten voor de trouwceremonie. De ringen werden ditmaal nog niet omgedaan, want in de middag vond er ook nog een kerkdienst in Hemmen plaats. Toen de gasten een lekker stukje taart ophadden, gemaakt door Sweet Apetite, reed de bus naar Hemmen.

    De katholieke kerkdienst werd door een bekende gedaan en dat maakt het toch altijd weer iets extra persoonlijk. Na vijf kwartier kwam het bruidspaar naar buiten. Ze liepen tussen hun gasten en talloze bellen rond. Vervolgens liepen we vrij snel naar een nabijgelegen veld, zodat we nog een aantal foto’s konden maken. Inmiddels was het dan ook helemaal droog. Toen we terugwaren bij de Westerbouwing kon iedereen Ingrid & Guido feliciteren. Ondertussen maakten wij nog wat foto’s van de details en van de sfeer, waarna het gezelschap naar buiten liep voor de groepsfoto’s. Ramon maakte deze, terwijl ik de prachtig gedekte dinertafel ging vastleggen.

    Na het diner vond er een groot feest plaats. Ingrid en Guido hadden een te gekke band geregeld en die zorgden er ook echt voor dat het dak er meteen vanaf ging. Ze kwamen zelf eerst op met twee kleine kaarsjes en nadat deze overgenomen waren door Guido’s nichtjes kon de eerste dans daadwerkelijk beginnen. Dat moment dat daarna komt, het moment dat bruid en bruidegom met hun ouders gaan dansen, is ook altijd zo prachtig. Toen we een goed half uur feest hadden vastgelegd en stiekem nog even iets lekkers van de dessert table hadden gepakt, was het tijd om naar huis te gaan.

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-003

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-002

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-004

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-005

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-001

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-006

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-007

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-008

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-009

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-010

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-011

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-012

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-015

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-016

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-017

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-019

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-020

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-021

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-022

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-023

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-024

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-025

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-026

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-027

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-029

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-031

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-032

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-033

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-034

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-035

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-036

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-037

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-039

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-040

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-041

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-043

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-044

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-046

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-047

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-049

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-048

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-comp4

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-050

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-051

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-052

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-054

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-056

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-057

    Bruidsfotografie Oosterbeek Hemmen-055

    Drukwerk: Made with Love
    Bruidsjurk: Maggie Sottero
    Trouwkostuum: Immediate
    Ringen: Christian Bauer
    Bruidstaart, bedankjes en Desert Table: Sweet Apetite
    Videograaf: Rebelfilm
    Live muziek: Ruben Whitesmith
    Band: Q5

    4 Comments

    Leave a comment