Bruidsfotografie Katlijk

Bruidsfotografie Katlijk-018

Een mailtje van Jitty: “Joanne van der Lelij, onze ceremoniemeester, gaf aan dat we echt helemaal bij elkaar passen, dus we willen graag eens een afspraak maken”. Een week later spraken we af en het was inderdaad een match: we mochten de bruiloft van Jitty en Marcel in het prachtige Katlijk vastleggen.

Zoals altijd begon de ochtend met de voorbereidingen. Ramon en ik waren om 6:45 in de auto gesprongen, zodat we het grootste deel konden vastleggen. Jitty zat al vol in de make-up toen ik aankwam. Marcel was in het huis van zijn ouders voor zijn ochtend. Toen beide helemaal klaar waren stapte Marcel in de Audi om zijn aanstaande op te halen.  In de achtertuin vond hun first-look plaats.

De foto’s hebben we gemaakt bij het familieschilderbedrijf waar Marcel sinds een paar jaar ook werkt. Hier konden we zowel binnen als buiten flink aan de slag. Daarna reden we alvast naar het huis van Marcels ouders voor een paar foto’s in de achtertuin en een heerlijke lunch met onder andere koffiebroodjes: “nemen jullie wel een paar broodjes mee? En neem ook een flesje cola, want jullie moeten geen trek krijgen vandaag!” De moeder van Marcel was heerlijk zorgzaam voor ons.

In de middag was het tijd voor de ceremonie. Marcels oom in ambtenaar van de burgerlijke stand en had al heel wat mensen in de familie getrouwd, dus ook dit prachtige paar. In een bijzonder persoonlijke toespraak werd het huwelijk helemaal voltrokken.

Na de ceremonie kon het gezelschap genieten van een lekker glaasje bubbels en een taart die door vrienden van de familie gemaakt was. De gigantische taart werd aangesneden waarna de borrel begon. Op een gegeven moment kondigde Joanne, de professionele ceremoniemeester van deze trouwdag, aan dat het tijd was voor de groepsfoto’s. Dit moment is vaak best lastig om creatief te doen, maar samen met haar inbreng konden we een aantal erg leuke foto’s maken. Toen Jitty als afsluiting ook nog haar boeket wilde gooien was dit moment compleet.

De avond eindigde voor ons met het vastleggen van een deel van de barbecue. De trouwlocatie, Kwartier Noord in Katlijk, had een aantal superlekkere gerechten klaargemaakt en dus was het tijd voor het diner. Toen we een mooie sfeerimpressie hadden gemaakt, en zelf ook snel wat hadden meegenoten van de barbecue, was het tijd om afscheid te nemen.

Bruidsfotografie Katlijk-001

Bruidsfotografie Katlijk-002

Bruidsfotografie Katlijk-003

Bruidsfotografie Katlijk-005

Bruidsfotografie Katlijk comp

Bruidsfotografie Katlijk-007

Bruidsfotografie Katlijk-008

Bruidsfotografie Katlijk-009

Bruidsfotografie Katlijk-010

Bruidsfotografie Katlijk-011

Bruidsfotografie Katlijk-012

Bruidsfotografie Katlijk-013

Bruidsfotografie Katlijk comp2

Bruidsfotografie Katlijk-016

Bruidsfotografie Katlijk-017

Bruidsfotografie Katlijk-019

Bruidsfotografie Katlijk-020

Bruidsfotografie Katlijk-021

Bruidsfotografie Katlijk-022

Bruidsfotografie Katlijk comp3

Bruidsfotografie Katlijk-025

Bruidsfotografie Katlijk-024

Bruidsfotografie Katlijk-028

Bruidsfotografie Katlijk comp4

Bruidsfotografie Katlijk-030

Bruidsfotografie Katlijk-031

Bruidsfotografie Katlijk-033

Bruidsfotografie Katlijk-035

Bruidsfotografie Katlijk comp5

Bruidsfotografie Katlijk-036

Bruidsfotografie Katlijk-037

Bruidsfotografie Katlijk-041

Bruidsfotografie Katlijk comp6

Bruidsfotografie Katlijk-038

Bruidsfotografie Katlijk-039

Bruidsfotografie Katlijk-040

Bruidsfotografie Katlijk-044

Bruidsfotografie Katlijk-045

Bruidsfotografie Katlijk-046

Bruidsfotografie Katlijk-047

Bruidsfotografie Katlijk-048

Bruidsfotografie Katlijk-049

Bruidsfotografie Katlijk-050

Bruidsfotografie Katlijk-052

Bruidsfotografie Katlijk-051

Bruidsfotografie Katlijk-053

Bruidsfotografie Katlijk-054

Bruidsfotografie Katlijk-055

Bruidsfotografie Katlijk-057

Bruidsfotografie Katlijk-056

Ringen: Juwelier de Slag (www.deslag.nl)
Kleding bruid: Sterenborg Mode (www.sterenborgmode.nl)
Kleding bruidegom: Klein kleding Sliedrecht (www.kleinkleding.nl)
Ceremoniemeester: Jo-Anne van der Lelij (www.datregelikwel.nl)
Make-up en haar bruid: Nastassia Rubingh (www.makeup-hair.nl)
Bloemen: De Paladijn (www.depaladijn.nl)
Locatie trouwen, diner en feest: Kwartier Noord (www.kwartiernoord.nl)
Muziek: DJ Bernard (www.djbernard.nl)

 

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: