Bruidsfotografie Katlijk

  Bruidsfotografie Katlijk-018

  Een mailtje van Jitty: “Joanne van der Lelij, onze ceremoniemeester, gaf aan dat we echt helemaal bij elkaar passen, dus we willen graag eens een afspraak maken”. Een week later spraken we af en het was inderdaad een match: we mochten de bruiloft van Jitty en Marcel in het prachtige Katlijk vastleggen.

  Zoals altijd begon de ochtend met de voorbereidingen. Ramon en ik waren om 6:45 in de auto gesprongen, zodat we het grootste deel konden vastleggen. Jitty zat al vol in de make-up toen ik aankwam. Marcel was in het huis van zijn ouders voor zijn ochtend. Toen beide helemaal klaar waren stapte Marcel in de Audi om zijn aanstaande op te halen.  In de achtertuin vond hun first-look plaats.

  De foto’s hebben we gemaakt bij het familieschilderbedrijf waar Marcel sinds een paar jaar ook werkt. Hier konden we zowel binnen als buiten flink aan de slag. Daarna reden we alvast naar het huis van Marcels ouders voor een paar foto’s in de achtertuin en een heerlijke lunch met onder andere koffiebroodjes: “nemen jullie wel een paar broodjes mee? En neem ook een flesje cola, want jullie moeten geen trek krijgen vandaag!” De moeder van Marcel was heerlijk zorgzaam voor ons.

  In de middag was het tijd voor de ceremonie. Marcels oom in ambtenaar van de burgerlijke stand en had al heel wat mensen in de familie getrouwd, dus ook dit prachtige paar. In een bijzonder persoonlijke toespraak werd het huwelijk helemaal voltrokken.

  Na de ceremonie kon het gezelschap genieten van een lekker glaasje bubbels en een taart die door vrienden van de familie gemaakt was. De gigantische taart werd aangesneden waarna de borrel begon. Op een gegeven moment kondigde Joanne, de professionele ceremoniemeester van deze trouwdag, aan dat het tijd was voor de groepsfoto’s. Dit moment is vaak best lastig om creatief te doen, maar samen met haar inbreng konden we een aantal erg leuke foto’s maken. Toen Jitty als afsluiting ook nog haar boeket wilde gooien was dit moment compleet.

  De avond eindigde voor ons met het vastleggen van een deel van de barbecue. De trouwlocatie, Kwartier Noord in Katlijk, had een aantal superlekkere gerechten klaargemaakt en dus was het tijd voor het diner. Toen we een mooie sfeerimpressie hadden gemaakt, en zelf ook snel wat hadden meegenoten van de barbecue, was het tijd om afscheid te nemen.

  Bruidsfotografie Katlijk-001

  Bruidsfotografie Katlijk-002

  Bruidsfotografie Katlijk-003

  Bruidsfotografie Katlijk-005

  Bruidsfotografie Katlijk-007

  Bruidsfotografie Katlijk-008

  Bruidsfotografie Katlijk-009

  Bruidsfotografie Katlijk-010

  Bruidsfotografie Katlijk-011

  Bruidsfotografie Katlijk-012

  Bruidsfotografie Katlijk-013

  Bruidsfotografie Katlijk-016

  Bruidsfotografie Katlijk-017

  Bruidsfotografie Katlijk-019

  Bruidsfotografie Katlijk-020

  Bruidsfotografie Katlijk-021

  Bruidsfotografie Katlijk-022

  Bruidsfotografie Katlijk-025

  Bruidsfotografie Katlijk-024

  Bruidsfotografie Katlijk-028

  Bruidsfotografie Katlijk-030

  Bruidsfotografie Katlijk-031

  Bruidsfotografie Katlijk-033

  Bruidsfotografie Katlijk-035

  Bruidsfotografie Katlijk-036

  Bruidsfotografie Katlijk-037

  Bruidsfotografie Katlijk-041

  Bruidsfotografie Katlijk-038

  Bruidsfotografie Katlijk-039

  Bruidsfotografie Katlijk-040

  Bruidsfotografie Katlijk-044

  Bruidsfotografie Katlijk-045

  Bruidsfotografie Katlijk-046

  Bruidsfotografie Katlijk-047

  Bruidsfotografie Katlijk-048

  Bruidsfotografie Katlijk-049

  Bruidsfotografie Katlijk-050

  Bruidsfotografie Katlijk-052

  Bruidsfotografie Katlijk-051

  Bruidsfotografie Katlijk-053

  Bruidsfotografie Katlijk-054

  Bruidsfotografie Katlijk-055

  Bruidsfotografie Katlijk-057

  Bruidsfotografie Katlijk-056

  Ringen: Juwelier de Slag (www.deslag.nl)
  Kleding bruid: Sterenborg Mode (www.sterenborgmode.nl)
  Kleding bruidegom: Klein kleding Sliedrecht (www.kleinkleding.nl)
  Ceremoniemeester: Jo-Anne van der Lelij (www.datregelikwel.nl)
  Make-up en haar bruid: Nastassia Rubingh (www.makeup-hair.nl)
  Bloemen: De Paladijn (www.depaladijn.nl)
  Locatie trouwen, diner en feest: Kwartier Noord (www.kwartiernoord.nl)
  Muziek: DJ Bernard (www.djbernard.nl)

   

  Leave a comment