Bruidsfotografie Den Oever & Heemskerk

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-017

  “Op zich hebben we niet echt hele duidelijke wensen, maar ik wil graag een aantal mooie foto’s van de auto hebben”: Sharon, inderdaad de bruid, wist al heel snel wat ze in ieder geval wel wilde: autofoto’s!

  Hoewel we vorig jaar vaak bij ‘verre bruiloften’ in hotels sliepen, slapen we de laatste tijd juist vaak thuis. Het nadeel is dan wel dat je supervroeg in de auto zit richting een bruiloft. Die van Sharon & Sebas begon in Den Oever en Hypolytushoef en dus moesten we om 6:45 al wegrijden. Gelukkig is er rond die tijd nog niet zo veel file, dus we waren er op tijd. Na een kopje koffie begonnen zowel Ramon als ik aan het vastleggen van de voorbereidingen.

  Sharons moeder bleek van vele markten thuis. Zo manicuurde ze de nagels van haar dochter, deed haar haren en assisteerde bij de make-up. Ook hielp ze om Sharon in haar jurk te krijgen. Achteraf bleek dat ze ook nog eens het ringenkussentje gemaakt had! Inmiddels stond Sebas al bij de deur en dus was het tijd voor ‘het ophalen van de bruid’.

  De fotoshoot vond grotendeels plaats bij het kasteel waar de trouwceremonie ook zou zijn. Dit bleek kasteel (of slot) Assumburg in Heemskerk te zijn. Hier maakten we in de tuin een aantal foto’s waarna we besloten naar de tweede locatie te gaan. Bij deze fotolocatie was een klein veldje met hoogstaand gras en daar worden we altijd erg enthousiast van. Uiteraard maakten we heel wat foto’s met de prachtige knalrode auto die ze geregeld hadden.

  De ceremonie was vrij snel voltrokken. Binnen een half uur waren Sharon en Sebas getrouwd. Hierna was het tijd voor de taart die door Sharons opa gemaakt was. Toen deze opgegeten was bleef de familie nog even zitten voor een paar drankjes. Een uurtje later gingen we een groot aantal groepsfoto’s maken. Inmiddels liep het tegen het einde van de receptie aan en dat maakte dat we besloten om alvast naar de dinerlocatie te gaan. Het bruidspaar had in Heerhugowaard een favoriete eetgelegenheid, namelijk “De Filosoof”. Hier hadden ze eerder al een paar keer genoten van een “proefavond” en dus wilden ze dit ook met hun naaste familie doen. Toen het eerste gerecht op tafel kwam zat de dag er voor ons weer op.

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-003

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-005

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-006

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-007

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-008

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-009

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-010

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-011

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-012

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-013

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-015

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-016

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-018

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-019

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-020

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-023

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-024

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-025

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-026

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-028

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-029

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-031

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-032

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-035

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-036

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-037

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-038

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-039

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-042

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-043

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-041

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-044

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-045

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-047

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-048

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-comp6

  Bruidsfotografie Heemskerk Sharon en Sebas-050

  Leave a comment