Styled Vintage Loveshoot

  Styled Vintage Loveshoot-003

  Eens in de zoveel tijd doen we een loveshoot. En nog iets sporadischer is de loveshoot bij avondlicht. We hadden het idee om het laatste te doen met Anna en Olaf. Om deze reden spraken we om 17:00 af, want dan hadden we lekker lang de tijd en zouden we op tijd die avond, voordat het donker was, thuis zijn.

  Helaas stond net die dag een gigantische lange file op de A15 en als je daar in de file staat, sta je vaak goed in de file…. Zo ook Anna en Olaf. Stiekem was dit prima, helemaal omdat het licht alleen nog maar beter kon worden. Langzamerhand werd het licht steeds wat zachter en warmer, iets waar wij (en andere fotografen met ons) erg blij van kunnen worden. Toen we begonnen aan de eerste shoot konden we al vol in het licht fotograferen. Anna en Olaf hadden een 50’s vintage style uitgezocht en alles tot op de detail uitgedacht. Zo hadden ze geweldig gave kleding, een bijpassend kapsel en natuurlijk ook nog leuke details zoals een parasol en oude koffers. Als tweede locatie gingen we dan ook naar een leuk verlaten stationnetje in de buurt.

  Vervolgens reden we naar de heide van Ede. Toen we nog in Arnhem woonden kwamen we hier wel vaker om foto’s te maken. Toen deze loveshoot in de agenda stond besloten we dat ook ditmaal dit een goede locatie zou zijn. En wat een fijne keuze achteraf! Langzaam zagen we de zon zakken achter de horizon. Toen de styling door de styliste klaargezet was begonnen we met een aantal foto’s in de scene die gecreerd was. Anna had een aantal te gekke meubeltjes geregeld, waaronder een heuse kroonluchter! Direct na deze beelden liepen we een stukje verder het veld in. Hier maakten we nog een aantal foto’s en toen was de zon letterlijk achter de horizon en werd het snel donker. Een prachtige afsluiting voor zo’n avond!

  Styled Vintage Loveshoot-004

  Styled Vintage Loveshoot-001

  Styled Vintage Loveshoot-008

  Styled Vintage Loveshoot-011

  Styled Vintage Loveshoot-010

  Styled Vintage Loveshoot-012

  Styled Vintage Loveshoot-013

  Styled Vintage Loveshoot-016

  Styled Vintage Loveshoot-018

  Styled Vintage Loveshoot-comp4

  Styled Vintage Loveshoot-020

  Styled Vintage Loveshoot-comp5

  Styled Vintage Loveshoot-022

  Styled Vintage Loveshoot-comp6

  Styled Vintage Loveshoot-025

  Styled Vintage Loveshoot-comp7

  Styled Vintage Loveshoot-comp8

  Styled Vintage Loveshoot-comp9

  Styled Vintage Loveshoot-034

   

  Visagiste : Aida Harutuninan
  Stilisten: AniKo. De website is in maak.
  Kleding Olaf 1ste shoot:
  Broek en strik :scotch & soda
  Overhemd en bretels: River Island
  Schoenen: H&M
  Hoed: 2nd Hand vintage te Vlaardingen
  Zakhorloge: miniinthebox. com, komt uit China
  Kleding 2de shoot:
  Pak :Peek en Cloppenburg
  Schoenen: Monfrance uit Maastricht
  Strik en pochet: laten maken, zodat de kleur exact overeenkomt met de jurk van Anna
  Manchetknopen: trouwartikelen.nl
  Kleding Anna 1ste shoot:
  Jurk, haarnet, ketting : lighinthebox.com komt uit collectie vintage uit China
  Sokken: River Island
  Schoenen: H&M
  Paraplu: So Low, te Rotterdam
  Handschoenen: Retro & Chic uit Maastricht
  Kleding 2de shoot:
  Jurk: elit mode te Rotterdam
  Haarkammetje: Claires
  Schoenen: Steve Madden
  Nagels: het is een patch van Sephora

  6 Comments

  Leave a comment