Bruidsfotografie Kasteel Engelenburg

  Bruidsfotografie Kasteel Engelenburg-027

  Wat eerst de zoveelste regenachtige trouwdag leek te worden, werd uiteindelijk de prachtige zonovergoten bruiloft van Anke en Jan Willem. We spraken hen vorig jaar al over hun bruiloft en kwamen erachter dan Jan Willem zelf ook fotograaf was en dus heel erg goed weet wat hij wil qua fotografie. Dit bleek superhandig te zijn.

  Qua locatie hadden ze voor het prachtige kasteel Engelenburg gekozen. Een trouwlocatie met veel natuur, een lichte serre en een overvloed aan sfeer. En, zo merkten we deze trouwdag, ook veel aandacht voor lekker eten! De trouwdag begon voor ons relatief laat op de dag. Het bruidspaar had er voor gekozen om vooral niet te vroeg te beginnen en alles lekker op 1 trouwlocatie te doen. Het grote voordeel hiervan is dat men niet telkens in de auto moet reizen wat veel tijd bespaard en ook veel gereis. Wij begonnen dus rond een uur of 12 met het fotograferen van de voorbereidingen. Ramon als vanouds bij de bruidegom en ik bij de bruid. Bij het binnenkomen herkende ik Lonneke van Dijk al, omdat we eerder in contact geweest zijn met elkaar. Toen ze elkaar een uur later zagen bij de trap kon ook direct de trouwceremonie in de Spiegelzaal beginnen. Na afloop van het officiële gedeelte was er een heerlijke witte bruidstaart met frambozen. De felicitaties vonden plaats waarna we het bruidspaar een klein uurtje mee naar buiten namen voor een aantal foto’s. Direct hierna vond de receptie plaats. Aan het einde van de receptie konden we nog een aantal foto’s maken. Hiervoor moesten we eeen stukje rijden en dus had het bruidspaar twee golfkarretjes geregeld. Op deze manier kwamen we snel in het bos uit bij een paar oude bomen.

  Na de tweede shoot namen de daggasten een aperitief en kregen ze buiten op het terras alvast het voorgerecht geserveerd. Ondertussen kon ik de dinerzaal alvast fotograferen. Toen het voorgerechtje genuttigd was kwam het gezelschap de zaal binnen en begon een avondvullend diner.

  Jurk: Cymbeline
  Schoenen: Elsa Coloured Shoes
  Haarpinnen: Etsy

  4 Comments

  • Wat een prachtige serie weer! Mijn favoriet is die ene waar de bruid naar boven kijkt!

  • Hermine schreef:

   Dankjewel Ashvin : ) Die foto heb ik gemaakt ^^ Het is het moment dat Anke (de bruid) naar de ambtenaar kijkt. Heel aandachtig, tijdens “het verhaal” over hun twee. Altijd bijzonder, die ceremonies.

  • Lianne schreef:

   Prachtige serie! Brutale vraag, maar weten jullie waar de geweldige jurk vandaan komt? Vast bedankt!

  • Lianne schreef:

   Niet goed gekeken, het stond er al boven ;-)

  Leave a comment