Weddingteam in het buitenland

MR2_0484

Ik schrijf niet vaak een extra blog over de samenwerking die we hebben met leveranciers in het buitenland, maar deze keer toch maar wel even. Het is namelijk heerlijk wanneer je als leveranciersteam fijn samen kunt werken. De buitenlandbruiloft waar we samen hebben gewerkt komt binnenkort online te staan, maar toch nog even via deze weg een persoonlijk dankjewel aan (vlnr):Joanne Littooij, trouwambtenaar. Bij het maken van de selectie was het lastig om opvallend hoe expressief deze vrouw is! Echt een geweldige ceremonie met interactie, persoonlijke anekdotes van vrienden en familie en daarnaast een grote rol van de kinderen. En daar waar het nodig was hielp ze nog een handje mee ook met Marttje!

Sandra van Uffelen, visagiste (en hier ook haarstyliste) met een persoonlijke missie om iedereen op zijn of haar voordeligst op te maken. Binnen mum van tijd was de bruidssuite een oase van rust waar alle vrouwen perfect opgemaakt werden.

Sjoerd Versluis, videograaf bij “A Beautiful Day”. Eens in de zoveel tijd maak je het mee: een videograaf die nagenoeg onzichtbaar te werk gaat. Sjoerd is er zo een: en hij maakt nog same-day-edits ook! We hebben heerlijk creatief samengewerkt met hem.

Marttje Daling, weddingplanner van “Stilo Weddings” en keihardwerkendebruiloftspuzzelaar. Wat heeft ze enorm moeten improviseren deze dagen en wat ging dat goed! Ik kan niet wachten tot we weer samenwerken. Helemaal bij dit soort gedetailleerde bruiloften ;)

Hermine Lipke, bruidsfotografe (1 van 2 ; ) (Ramon heeft de foto genomen, dus hij staat er niet op).Waar ik verder geen foto’s van heb, maar wat wel het geval was is dat we samen in een B&B verbleven en ook daar hebben ontbeten met z’n allen. De avond dat we aankwamen zat Marttje al klaar met flessen wijn, superfijne kaas, salami en olijven. De dag na de bruiloft reden we met z’n allen naar het strand van Séte waar we heerlijk gegeten hebben en daarna wachtten we samen op het vliegveld. Het is bijzonder hoe je op die manier elkaar in rap tempo leert kennen. Ik verheug me nu alweer op de volgende buitenland bruiloft, dus als iemand nog wil…. ; )

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: