Bruidsfotografie ‘s Gravenzande

  Trouwen in ‘s Gravenzande… Stiekem hebben we een zwak voor deze omgeving, want uiteindelijk heeft Ramon mij hier ook ten huwelijk gevraagd vorig jaar. Lieneke en Remko (zie hier hun loveshoot) trouwden hier dus en wij legden hun dag vast. De ochtend begon superrelaxed; Remko was nog in hun eigen huis en met z’n allen dronken we een kopje koffie. Vervolgens ging hij samen met Ramon naar zijn ouderlijk huis. Ondertussen was de visagiste/kapster ook gearriveerd om Lieneke klaar te maken voor de dag. Nog een cappuccino verder en ze was klaar om haar trouwjurk aan te trekken.

  De fotoshoot begon met de first-look. In het bos zagen Lieneke en Remko elkaar en direct na dit moment lazen ze elkaar een persoonlijke brief voor. Wat een prachtig moment zeg! Ik kan stiekem nooit vermijden om toch even mee te luisteren tijdens het fotograferen. Nadat we dit emotionele momentje hadden vastgelegd begon de daadwerkelijke fotoshoot in het “Vleermuizenbos”. Na de shoot kwamen Lieneke en Remko aanfietsen op een fiets met een speciaal zitje. Alle gasten namen een drankje en zagen vervolgens een hele groep kleine kinderen binnenkomen. Lieneke is namelijk juffrouw op een basisschool en dus was er natuurlijk ook een ceremonie voor al deze kleine gasten.

  Na de kinderceremonie was het tijd voor taart, cupcakes, snoepjes en een bedankje. Zodra alle kinderen weer met hun ouders mee naar huis waren begon het diner. Een vroeg diner ditmaal en wederom een tapashoofdgerecht. Wellicht een echte trend dus! Ondertussen werd boven de trouwzaal in orde gemaakt, omdat buiten trouwen door het weer helaas echt niet mogelijk was. De hele middag had het geregend en dus was binnen de beste optie. Gelukkig was de trouwlocatie ‘Viersprong‘ erg flexibel en dus werden een aantal stoelen klaargezet. Een half uur later begon de trouwceremonie. Een vriendin van Lieneke’s familie deed een groot deel van de ceremonie waardoor het geheel erg persoonlijk was. Ik vond het zelf erg mooi hoe het thema “reizen”, een geliefde bezigheid van Remko en Lieneke, ook hierin terugkwam. Wederom een heerlijke dag om vast te leggen, met superlieve mensen!

  Uitnodigingen: homemade door Tim (broer van Lieneke)
  Taart: gemaakt door een moeder van Lieneke’s school
  Visagie en bruidskapsel:Brideliciouz
  Trouw- en feestlocatie: De Viersprong
  Band: Broadway Band

  3 Comments

  • Liane schreef:

   Zijn de foto’s van de reportage gemaakt in ‘s gravenzande? Ik zie vleermuizenbos staan, maar kan niet terug vinden waar dit precies is. Ik vind de locatie erg mooi en wij trouwen toevallig ook bij de viersprong :)

  • Hermine Lipke schreef:

   Hey Liane,

   de foto’s zijn inderdaad vlak bij de trouwlocatie De Viersprong gemaakt. Misschien 10 minuten rijden : )

  • Tirza schreef:

   Prachtige foto’s! Zelf opzoek naar een goede locatie voor een bruidsreportage in S’ Gravenzande, maar kan de term Vleermuizenbos nergens vinden. Heet het echt zo? Enig idee waar het precies is? Ben erg benieuwd!

  Leave a comment