Bruidsfotografie Enschede

  Een dik jaar geleden legden we de bruiloft van Nick & Leonie vast en daar zag het bevriende stel Nick & Jolijn (volgen jullie het nog ; ) ons aan het werk. Toen ze het trouwalbum van hun vrienden gezien hadden besloten ze toch eens contact op te nemen met ons en dus mochten we hun bruidsreportage uiteindelijk maken. Eerst was er overigens ook nog een heerlijke winterse loveshoot!

  Drie mei was het dan zover en wat een heerlijke zonnige dag. De afgelopen weken was telkens al half-half geweest qua weer, maar dit was de eerste bruiloft waar we dachten: “jemig.. het is eigenlijk zelfs wel een beetje warm!”. Na de voorbereidingen, de fotoshoot en de lunch reden we naar De Jaargetijden, een populaire trouwlocatie in Enschede. Hier namen Nick en Jolijn even de tijd om even op te frissen, terwijl de gasten al binnenkwamen. Na een half uurtje nam het gezelschap plaats en kwam eerst Nick met het bloemenmeisje binnen. Vervolgens begon de “verrassing te zingen”. Hiervoor moeten we even terug in de tijd, want Jolijn was al heel lang fan van een bekende Nederlandse zanger. Nick ging wel iemand regelen, maar op advies van Jolijn: “niet iemand die Alain Clark liedjes zingt”…. en dus: jawel, Alain Clark als artiest tijdens de ceremonie! Hierdoor kreeg de ceremonie een nog diepere betekenis voor veel aanwezigen.

  Na de ceremonie kwam de schoolklas van Jolijn langs voor de ‘kinderreceptie’. Tijdens het uurtje dat ze aanwezig waren werd een abc-tje voorgelezen dat door de kinderen zelf gemaakt was. Vervolgens werden een paar cadeautjes gegeven waarna er ook nog een prachtig nummer gespeeld en gezongen werd. Uiteindelijk kregen al haar leerlingen een zakje friet met mayonaise en maakten we nog een groepsfoto. Toen de kinderen allemaal weer naar huis gingen maakten we nog een aantal extra groepsfoto’s. Ondertussen maakte ik alvast een paar foto’s van de dinerzaal waar allemaal heerlijke hapjes op tafel kwamen. Nick en Jolijn hadden gekozen voor een tapasdiner met talloze kleine lekkere hapjes. Als afsluiter waren er overheerlijke ijstaartjes, gemaakt door Van der Poel.

  Ondertussen was de band al bezig met opbouwen. De daggasten namen een lekker kopje thee en Nick & Jolijn hadden nog een korte touch-up. Nadat de avondgasten ook binnen waren en iedereen hun felicitaties had gegeven kleedde Jolijn zich om naar haar avondjurk. Zij en Nick betraden vervolgens de dansvloer en gaven een spetterende openingsdans waarna het feest begon.

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-comp

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-007

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-003

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-006

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-010

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-014

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-016

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-020

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-023

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-032

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-024

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-026

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-031

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-033

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-036

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-042

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-038

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-043

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-044

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-045

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-048

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-051

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-050

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-052

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-053

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-055

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-057

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-058

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-059

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-060

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-061

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-064

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-065

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-066

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-071

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-070

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-074

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-069

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-072

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-075

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-comp15

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-076

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-077

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-078

  Bruidsfotografie Enschede Nick en Jolijn-079

  3 Comments

  Leave a comment