Loveshoot in Scheveningen

  “Ja, we beginnen bij de visafslag van Scheveningen, dan gaan we naar het strand en uiteindelijk hebben we nog een paar mooie bomen ergens gezien”. Laura pakt haar Christian Louboutins uit een bewaartasje en loopt alvast voorop. Die schoenen,… en dan zo’n locatie: wow! We besluiten om zoveel mogelijk gebruik te maken van alle felle kleuren en het fantastische weer. Na een klein uurtje zijn we klaar bij deze eerste locatie en rijden we naar het strand. Niet de boulevard die je zou verwachten bij Scheveningen, maar juist een strand een eindje verderop waar het veel rustiger is. Het Westduinpark en de bosjes van Poot waren de tweede locatie. Uiteindelijk reden we dus nog van het strand naar een aantal mooie bloesembomen voor een minipicknick. Nadat we klaar waren werden we weer teruggebracht naar de auto. We namen afscheid waarna Laura en Sjoerd (volgens mij) ┬ánog even teruggereden zijn naar de picknicklocatie voor een heerlijk middagje ;)

  Loveshoot Scheveningen-003

  Loveshoot Scheveningen-004

  Loveshoot Scheveningen-005

  Loveshoot Scheveningen-006

  Loveshoot Scheveningen-010

  Loveshoot Scheveningen-011

  Loveshoot Scheveningen-018

  Loveshoot Scheveningen-017

  Loveshoot Scheveningen-comp6

  Loveshoot Scheveningen-028

  Loveshoot Scheveningen-comp7

  Loveshoot Scheveningen-029

  Loveshoot Scheveningen-comp8

  One comment

  Leave a comment