Loveshoot in Beetsterzwaag

  Loveshoot Beetsterzwaag-002

  Jitty en Marcel, een te gek stel uit het, voor ons, Hoge Noorden. Ze hadden ons gevonden via Jo-Anne van der Lelij van Wedspiration en kregen van haar te horen dat “Mon et Mine echt bij jullie zou passen”. Dit bleek helemaal waar! Daarom reden we dan ook vorige week naar Beetsterzwaag voor de loveshoot. Eerst aten we een pannenkoek bij Babouschka en vervolgens reden we naar de fotolocatie waar het bruidspaar al te wachten stond. Marcel kende een paar mooie plekken in het bos, daar waar ‘s winters altijd de ijsbaan is. Vandaar dat we hun gewoon volgden en op deze mooie plekjes terecht kwamen. Halvewege verwisselden ze van outfit en liepen we naar een open stuk in het bos. Hier maakten we een aantal foto’s in picknicksetting en natuurlijk wilden we ook nog even de prachtige omgeving goed vastleggen. Wederom een heerlijke shoot gehad dus : )

  Loveshoot Beetsterzwaag-comp3

  Loveshoot Beetsterzwaag-005

  Loveshoot Beetsterzwaag-006

  Loveshoot Beetsterzwaag-007

  Loveshoot Beetsterzwaag-008

  Loveshoot Beetsterzwaag-009

  Loveshoot Beetsterzwaag-010

  Loveshoot Beetsterzwaag-011

  Loveshoot Beetsterzwaag-014

  Loveshoot Beetsterzwaag-015

  Loveshoot Beetsterzwaag-016

  Loveshoot Beetsterzwaag-017

  One comment

  • Annette Adriaanse schreef:

   Ik ben een 60-jarige die lekker in haar vel zit en geniet van alle leuke dingen die het leven op deze leeftijd te bieden heeft (vooral de kleinkinderen) maar als ik deze reportage zie krijg ik spontaan heimwee naar die heerlijke onbezorgde tijd van vroeger…..verliefd opgaand in elkaar en met het volste vertrouwen in een zonnige toekomst!

  Leave a comment