Loveshoot in Doornspijk

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-017

  Op tien minuten rijden vanaf Elburg, en een stukje bos waarbij je nou net niet weet of het ‘t Harde of Doornspijk is, ligt een prachtig bosrijk gebied met zandverstuiving en kleine stukjes heide. Hier waren we een tijdje geleden ook al met een bruidspaar, maar ditmaal was het de beurt van Jolanda & Rutger.

  Toen we aankwamen stonden Jolanda en Rutger al helemaal klaar voor de shoot. Ze hadden een aantal vintage stylingsitems meegenomen waaronder een heerlijke ruffled cake. ¬†Ook hadden ze een grote ballon mee, dus daar begonnen we de shoot mee. Toen we op de zandverstuiving klaar waren was het tijd voor het tweede deel van de shoot. Eerst werd er omgekleed en vervolgens liepen we met 2 stoeltjes naar een grasveld in de buurt. Hier maakten we een aantal foto’s met die stoelen waarna we de shoot eindigden in het hoge gras. En wat een geluk: zowaar hier en daar een zonnetje!

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-comp

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-004

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-005

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-comp2

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-010

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-015

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-comp3

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-020

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-comp4

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-024

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-022

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-comp5

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-025

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-026

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-comp6

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-032

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-comp7

  Loveshoot-Zandverstuiving-t-Harde-036

  One comment

  Leave a comment