Bruidsfotografie Delft en ‘s Gravenzande

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-002

  Wat een dag! Annemarie en Erik zijn getrouwd en de dag was stiekem best wel pittig. Niet omdat het niet leuk was ofzo, integendeel, maar omdat de dag supervroeg begon en de eerste was van dit trouwseizoen. Ramon kon lekker om half acht bij het hotel beginnen, maar ik moest drie kwartier eerder al in de auto zitten om naar Annemarie te rijden. Daar aangekomen was ze al even bezig met de make-up en haar haren. Ik kon direct aan de slag met haar details, omdat ze alles netjes klaar had gezet.

  Nadat Erik en Annemarie elkaar hadden gezien vertrokken we naar het Westlands Museum. Een aantal weken geleden hadden we al een paar foto’s gekregen van dit museum dat draait om de kassen van deze omgeving. We konden niet wachten tot we hier foto’s konden maken. Bijkomend voordeel was dat in 1 van de kassen ook al bloesem aanwezig was! Tussendoor kon ik hier ook nog even spelen met een tilt-shift lens (Canon 90mm f2.8 TS) die ik via het bruidspaar mocht lenen. Toen het stiekem eigenlijk net iets te koud werd voor de foto’s en we eigenlijk ook gewoon wel klaar waren reden we naar Delft. De gemeentelijke ceremonie ging hier namelijk plaatsvinden.

  De ceremonie ging best snel voorbij. Alle getuigen en ouders konden vanaf de voorste rij goed meekijken naar alles wat er ging plaatsvinden. Nadat het jawoord gezegd was en de officiële kus gegeven werd het tijd voor een fijne lunch bij De Waag. Ook wij aten snel een broodje mee en reden vervolgens alvast naar het kerkje van ‘t Woudt. Een prachtig kerkje dat eigenlijk best groot is voor zo’n kleine gemeente. Toen de ceremonie eenmaal begon zat de kerk echter helemaal vol.

  Na de kerkelijke inzegening was er een receptie bij de cultuurschuur. Deze locatie die in een kas gesitueerd is was helemaal gerestyled door Annemarie. De locatie is van zichzelf natuurlijk al leuk gestyled, maar de vintage foto’s, slingers en typemachines maakten het helemaal af. Nadat alle gasten een cupcake hadden gepakt, ging Heerlijk & Hecht rond met zelfgemaakte hapjes. Crostini’s, gazpacho, kaas, lekkere stukjes vlees; er kwam geen einde aan! Ik ging ondertussen alvast naar de dinerlocatie, terwijl Ramon achterbleef om nog wat foto’s te maken op deze plek. Bij Creme Crue, waar het diner ging plaatsvinden, stond een compleet team klaar in de keuken. Alles werd tot op de minuut geregisseerd en een deel van de voorgerechten stonden al klaar, omdat het gezelschap snel zou komen. Ik had gelukkig tijd genoeg om een paar mooie dinertafelfoto’s te maken en kon ook nog de aankomt van de Engelse bus vastleggen.

  Toen Eriks en Annemarie’s vader beiden een prachtige speech hadden gegeven en de eerste gerechtjes op tafel stonden was het voor ons tijd om afscheid te nemen van dit superlieve stel. Een heerlijke bruiloft om te fotograferen, vol details, emotionele momenten en lieve mensen. Ik kan niet wachten tot we weer deze kant van Nederland bezoeken :)

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-007

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-010

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-008

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-009

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-012

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-013

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-014

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-015

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-016

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-017

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-022

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-018

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-023

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-021

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-024

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-025

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-026

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-027

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-028

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-031

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-032

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-033

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-034

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-035

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-036

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-042

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-043

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-047

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-048

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-050

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-051

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-comp10

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-053

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-comp11

  Bruidsfotografie Delft en s gravenszande-057

  Uitnodigingen: Daphne van Gorp (vriendin)
  Ringen: Gerstner
  Bruidsjurk: Garamaj
  Haaraccessoire: Sibo Designs
  Schoenen bruid: Carlo Pazolini
  Tasje: Davie and Chiyo
  Pak: Scabal
  Schoenen bruidegom: Van Lier
  Make-up/kapper: John Beerens
  Bloemist: Avalanche Bloemsierkunst
  Taart: Banketbakkerij Govert van Nunen
  Catering: Heerlijk & Hecht
  Kever cabrio: Hennie van Noordenburg trouwauto’s
  Oldtimer bus: trouwvervoer.nl
  Ringenschaaltje: Paloma’s Nest
  Taartschep/mes/vorkjes: Tiny Love Treasures
  Styling: door de bruid zelf gedaan.

  One comment

  Leave a comment