Verwenmoment

Bruidsfotografie Mon et Mine Heerlijk Hecht catering comp2

Heerlijk & Hecht kennen jullie inmiddels wel toch? We hebben al eerder geschreven over dit bedrijf dat fantastisch lekker eten maakt. Anne Floor en ik bellen en mailen regelmatig over de bruiloften waar we samen gaan werken en toen ik hoorde dat ze een verwenmoment ging organiseren voor haar bruiloften was ik blij dat ze me vroeg om een aantal foto’s te komen maken. In de achtertuin van haar voormalige compagnon, José, had ze een aantal tafels klaargemaakt met heel veel (ik herhaal) heeeeel erg veeeeeel lekkere hapjes.Éen van deze tafels was bijvoorbeeld de befaamde taartentafel. Wij hadden bij onze eigen bruiloft ook zo’n tafel met talloze kleine lekkere taartjes. Ik moet eerlijk bekennen dat zoals Anne Floor ze maakt ze toch ook wel erg lekker blijven. Daarnaast presenteerde ze een nieuw concept: zelfgemaakte limonade, gemaakt van eigengemaakt extract. Bijkomend voordeel: te gekke kleuren! Ik heb ze niet alle 4 gehad, maar die lavendelversie is toch wel erg lekker!

Bruidsfotografie Mon et Mine Heerlijk Hecht catering comp3

Bruidsfotografie Mon et Mine Heerlijk Hecht catering comp

 

De bloemist (V&V Bloemen en Wonen) met wie Heerlijk & Hecht vaak samenwerkt was ook aanwezig. Ze had een heel aantal boeketjes gemaakt om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Omdat al dat lekkere eten pas op het laatst op tafel kwam kon ik eerst een aantal foto’s hiervan maken. Daarnaast had Anne Floor heel wat stylingspullen meegenomen, waaronder bovenstaande Franse vaasjes!

 

Bruidsfotografie Mon et Mine Heerlijk Hecht catering-016

Bruidsfotografie Mon et Mine Heerlijk Hecht catering-025

Bruidsfotografie Mon et Mine Heerlijk Hecht catering comp4

Bruidsfotografie Mon et Mine Heerlijk Hecht catering-009

Bruidsfotografie Mon et Mine Heerlijk Hecht catering-017

 

Ook presenteerde Heerlijk & Hecht hun te gekke borrelhapjes. Lekkere verse kaasjes, echte pesto, olijven en heerlijke salami! En dan heb ik het nog niet gehad over de crostini’s met blauwe kaas en fruit en daarnaast die zelfgemaakte guacamole…. Wil je meer weten over dit bedrijf, bezoek dan vooral even hun website. Ook waren de eigenaren van Domaine Heerstaayen aanwezig. Heerlijk & Hecht is 1 van hun vaste cateraars en dus trouwen veel van Anne Floors bruidsparen bij deze fantastische wijngaard.

 

Bruidsfotografie Mon et Mine Heerlijk Hecht catering-027

Bruidsfotografie Mon et Mine Heerlijk Hecht catering comp7

Bruidsfotografie Mon et Mine Heerlijk Hecht catering-022

Bruidsfotografie Mon et Mine Heerlijk Hecht catering comp6

Bruidsfotografie Mon et Mine Heerlijk Hecht catering-028

Bruidsfotografie Mon et Mine Heerlijk Hecht catering-029

Bruidsfotografie Mon et Mine Heerlijk Hecht catering-030

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: