Bruidsfotografie Amsterdam Industrieele Groote Club

  Bruidsfotografie Amsterdam-018

  “Ik heb nog nooit zo’n groen tasje in mijn handen gehad!” Éen van de vriendinnen van Myrna is zichtbaar onder de indruk, de overige vriendinnen trouwens ook, want alle vijf dames krijgen een prachtig kado van Myrna. Ik heb ze net even uit de slaapkamer opgehaald, want ze stonden achter het bed verstopt en Myrna is met haar prachtige jurk iets minder mobiel. Een winterbruiloft in Amsterdam, in die typische prachtige appartementen die ze daar hebben. Lekker licht, met een trap naar boven en een huiskamer die rond een uur of 11 helemaal gevuld is met vrienden, vriendinnen en natuurlijk familie. De dag wordt geopend met een fijne lunch en een glaasje champagne.Myrna en Daniël willen hun trouwreportage in het vondelpark en de binnenstad van Amsterdam. Ramon en ik rijden met onze eigen auto, terwijl het bruidspaar met de Rolls Royce richting het park gaat. Nadat we een parkeerkaartje hebben gekocht (hoe kan het anders in Amsterdam) lopen we naar het park. Het is enorm koud, maar Myrna is een dappere bruid. Ze heeft gelukkig een fijne vriend die zijn armen om haar heen slaat en haar warm houdt. Toch vergelijken we na een tijdje onze handen met elkaar, want het is zo koud dat ieders handen verschillende kleuren hebben.

  Fast forward naar de ceremonie: alle gasten hebben een plekje genomen en Guusta Veldman staat klaar om het bruidspaar te ontvangen voor de ceremonie bij de Groote Industrieele Club, midden op de Dam. Een bijzondere statige en sfeervolle locatie die niet zo maar toegankelijk is. De getuigen komen binnen, vervolgens Daniël en zijn moeder en direct daarna Myrna met haar vader. Het bruidspaar neemt plaats en de trouwceremonie kan beginnen. In een uur tijd wordt er enorm veel gelachen, oude herinneringen opgehaald en hier en daar ook gehuild. Een prachtige ceremonie met alles er op en er aan.De receptie is het moment waarop er genoten kan worden van champagne en overheerlijke zoete traktaties. Op de achtergrond speelt een pianist en een bassist en het bruidspaar kletst lekker met alle gasten. Het boeket wordt gegooid, een paar speeches worden gegeven en na een tijdje loopt het bruidspaar naar boven, naar de bibliotheek. In deze prachtige zaal, uiteraard met talloze boeken, vind het diner plaats. Ook tijdens het diner vinden er een aantal speeches plaats en onze taak zit er op nadat Daniël een prachtige speech heeft gegeven waarin hij zijn vrouw, zijn familie en zijn vrienden bedankt voor deze prachtige Amsterdamse bruiloft.

  Bruidsfotografie Amsterdam-001

  Bruidsfotografie Amsterdam-002

  Bruidsfotografie Amsterdam-003

  Bruidsfotografie Amsterdam-004

  Bruidsfotografie Amsterdam-005

  Bruidsfotografie Amsterdam-006

  Bruidsfotografie Amsterdam-007

  Bruidsfotografie Amsterdam-008

  Bruidsfotografie Amsterdam-009

  Bruidsfotografie Amsterdam-012

  Bruidsfotografie Amsterdam-013

  Bruidsfotografie Amsterdam-014

  Bruidsfotografie Amsterdam-015

  Bruidsfotografie Amsterdam-016

  Bruidsfotografie Amsterdam-017

  Bruidsfotografie Amsterdam-022

  Bruidsfotografie Amsterdam-019

  Bruidsfotografie Amsterdam-024

  Bruidsfotografie Amsterdam-036

  Bruidsfotografie Amsterdam-025

  Bruidsfotografie Amsterdam-026

  Bruidsfotografie Amsterdam-033

  Bruidsfotografie Amsterdam-029

  Bruidsfotografie Amsterdam-031

  Bruidsfotografie Amsterdam-032

  Bruidsfotografie Amsterdam-034

  Bruidsfotografie Amsterdam-035

  Bruidsfotografie Amsterdam-037

  Bruidsfotografie Amsterdam-comp5

  Bruidsfotografie Amsterdam-039

  Trouwambtenaar: Guusta Veldman
  Avondoorbellen: Jenny Packham
  Trouwtaartje: Taart je Taart
  Bruidsboeket, corsages en bloemen: Pompon
  Trouwpak: Oger
  Trouwjurk: Bloomfeld
  Visagie en bruidskapsel: Hannah Final Touch
  Trouwschoenen Daniël: Zwartjes
  Kadootjes bruidsmeisjes en verlovingsring: Tiffany & Co.
  Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Amsterdam.

  One comment

  • Gayleen Creelman schreef:

   Daniel & Myrna – These pictures are AWESOME! Such a beautiful and HAPPY couple. So wanting to travel to Amsterdam – maybe one of these years. Love the photos of both your parents – lots of emotion. Miss you here, but am sure that you are doing well being back home.

   All the best from Canada, eh.

  Leave a comment