Loveshoot bij de Loonse en Drunense Duinen

  Loveshoot Loonse en Drunense Duinen-001

  De zandverstuiving, ditmaal niet in de buurt van ‘t Harde maar juist aan de andere kant van Nederland in het Zuiden. Annemarie en Erik wisten precies waar ze naar toe wilden voor hun loveshoot. Op een mooie dag in september zagen we hun bij Bosch & Duin waar we eerst even een colaatje gingen drinken. Op zich niet verwonderlijk, want het was prachtig weer en dus wilden we er ook gewoon een gezellige middag van maken zonder ons al te veel te haasten. Dit aanstaande bruidspaar had talloze spulletjes verzameld om mee te nemen voor de loveshoot.

  We zijn eerst aan de slag gegaan met een paar kleine props en hebben dat langzaam uitgebouwd tot een mooie gestylde omgeving. Daarna plaatsten we één voor één weer de spullen in de bolderkar. Natuurlijk was de shoot nog niet voorbij, want we wilde nog een paar foto’s maken bij de zandverstuiving en de heide. Annemarie en Erik wisselden snel van kleding en daarna gingen we direct verder met de shoot. Na een goed uur waren we klaar met de meeste foto’s en liepen we weer richting de auto’s. Een perfecte septembermiddag besteding zo!

  Loveshoot Loonse en Drunense Duinen-002

  Loveshoot Loonse en Drunense Duinen-006

  Loveshoot Loonse en Drunense Duinen-009

  Loveshoot Loonse en Drunense Duinen-004

  Loveshoot Loonse en Drunense Duinen-comp3

  Loveshoot Loonse en Drunense Duinen-016

  Loveshoot Loonse en Drunense Duinen-comp4

  Loveshoot Loonse en Drunense Duinen-012

  Leave a comment