Loveshoot bij Het Lutterzand

  Loveshoot Winter Sneeuw-001

  Nick en Jolijn zijn dapper. Niet ons boeken voor een shoot in het voorjaar, als het lekker warm is met zon, groene blaadjes en een t-shirts, maar juist midden in de winter, als het net gesneeuwd heeft. We hadden overlegd dat het wellicht een goed plan was om heel wat sjaals, truien en handschoenen mee te nemen en daar gingen we. Nick en Jolijn hadden voorgesteld om af te spreken bij Het Paviljoen, een locatie vlak bij het Lutterzand. Ze kenden deze omgeving nog goed van vroeger en wisten dat het een bijzondere plek was om een loveshoot te doen. Toen we aankwamen zagen we het direct al: hier en daar struiken met sneeuw, veel mooie bomen en een stralend zonnetje.

  Hun bruidsreportage vind in de zomer plaats en daarom is het extra leuk om ook een aantal foto’s te hebben in een totaal ander seizoen. En wat een kanjers; geen enkele last van de koude!

  Loveshoot Winter Sneeuw-comp

  Loveshoot Winter Sneeuw-003

  Loveshoot Winter Sneeuw-004

  Loveshoot Winter Sneeuw-010

  Loveshoot Winter Sneeuw-comp2

  Loveshoot Winter Sneeuw-011

  Loveshoot Winter Sneeuw-comp3

  Loveshoot Winter Sneeuw-015

  Loveshoot Winter Sneeuw-comp4

  Loveshoot Winter Sneeuw-013

  3 Comments

  Leave a comment