Trouwlocatie in Utrecht

Een tijdje geleden blogden we al over Huize Molenaar, een chique trouwlocatie in Utrecht. Terwijl we die locatie bezochten zijn we direct ook gaan kijken bij Paushuize dat aan de Kromme Nieuwegracht ligt. Het grappige is dat ik hier heel vaak langs kwam lopen toen ik nog in Utrecht studeerde, maar ik nu pas echt bewust keek naar het gebouw. Het bijzondere aan deze locatie is dat je er niet alleen kunt trouwen, maar dat het ook een superexclusieve locatie is. Voor sommige zalen moet namelijk expliciet toestemming gevraag worden aan het Kabinet der Commissaris van de Koningin van de Provincie Utrecht.

Ons viel op dat de zalen zo prachtig zijn ingericht. De vele ramen zorgen voor een prettige lichte atmosfeer, de meubels zijn prachtig op elkaar afgestemd en ook de wandbekleding is erg bijzonder. Al met al een locatie dus waar we graag een keer een exclusieve bruiloft zouden vastleggen.

 

Bruidsfotografie Paushuize Utrecht

Bruidsfotografie Paushuize Utrecht 008

Bruidsfotografie Paushuize Utrecht 004

Bruidsfotografie Paushuize Utrecht 006

Bruidsfotografie Paushuize Utrecht 2

Bruidsfotografie Paushuize Utrecht 001

Bruidsfotografie Paushuize Utrecht 007

Bruidsfotografie Paushuize Utrecht 010

Bruidsfotografie Paushuize Utrecht 009

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: