Trouwlocatie in Utrecht

    Een tijdje geleden blogden we al over Huize Molenaar, een chique trouwlocatie in Utrecht. Terwijl we die locatie bezochten zijn we direct ook gaan kijken bij Paushuize dat aan de Kromme Nieuwegracht ligt. Het grappige is dat ik hier heel vaak langs kwam lopen toen ik nog in Utrecht studeerde, maar ik nu pas echt bewust keek naar het gebouw. Het bijzondere aan deze locatie is dat je er niet alleen kunt trouwen, maar dat het ook een superexclusieve locatie is. Voor sommige zalen moet namelijk expliciet toestemming gevraag worden aan het Kabinet der Commissaris van de Koningin van de Provincie Utrecht.

    Ons viel op dat de zalen zo prachtig zijn ingericht. De vele ramen zorgen voor een prettige lichte atmosfeer, de meubels zijn prachtig op elkaar afgestemd en ook de wandbekleding is erg bijzonder. Al met al een locatie dus waar we graag een keer een exclusieve bruiloft zouden vastleggen.

     

    One comment

    Leave a comment