Bruidsfotografie Zoetermeer

  Bruidsfotografie Zoetermeer-030

  Een bruiloft in december, al dan niet met sneeuw. Het was voor ons een tijdje geleden, maar afgelopen woensdag, op de befaamde 12-12-12 datum was het voor ons tijd om weer eens een winterbruiloft vast te leggen. Winny en Jeffrey hadden ons geboekt om hun trouwreportage te maken dus wij hadden ons goed voorbereid.

  De ochtend begon in alle rust. Ramon zette ik af voor de deur bij Jeffrey en vervolgens reed ik door naar hun eigen huis waar Winny was voor haar voorbereidingen. Samen met haar zusje werd ze opgemaakt voor deze speciale dag. Haar trouwjurk hing al klaar en ik kon snel de schoentjes en sieraden pakken om ook daar een aantal details van te maken. Een klein uurtje later was de bruid helemaal klaar. Jeffrey stond inmiddels in de tuin te wachten tot hij zijn lief zou zien. Hij had verwacht dat Winny in een rood trouwpak zou komen en des te groter was de verrassing toen ze juist in een mooie witte Maggie Sottero naar buiten kwam.

  De fotoshoot vond plaats in Zoetermeer, bij hun trouwlocatie Hofstede Meerzigt. We hadden deze locatie al eerder dat jaar bezocht voor een workshop en dus was het leuk om er nu ook een bruiloft te fotograferen. Omdat het vrij koud was besloten we om eerst eens een half uurtje foto’s te maken en te kijken of we later die dag wellicht nog meer buiten konden doen. Het was uiteindelijk ook al tijd om te beginnen met de trouwceremonie.

  Toen de ceremonie afgelopen was werd er een lekker stukje taart gegeten en daarbij een glaasje Cava gedronken. Vervolgens ging een grote groep gasten mee naar buiten om in de koude een aantal groepsfoto’s te maken. Toen dit klaar was besloten we om nog even met het bruidspaar naar buiten te gaan voor een aantal mooie winterportretten. Omdat de zon erg laag stond konden we juist gebruik maken van dit heerlijke zachte en warme licht. En toen we ook hiermee klaar waren was het tijd om weer richting Elburg te gaan.

  Bruidsfotografie Zoetermeer-comp

  Bruidsfotografie Zoetermeer-001

  Bruidsfotografie Zoetermeer-002

  Bruidsfotografie Zoetermeer-005

  Bruidsfotografie Zoetermeer-006

  Bruidsfotografie Zoetermeer-007

  Bruidsfotografie Zoetermeer-008

  Bruidsfotografie Zoetermeer-009

  Bruidsfotografie Zoetermeer-013

  Bruidsfotografie Zoetermeer-016

  Bruidsfotografie Zoetermeer-017

  Bruidsfotografie Zoetermeer-014

  Bruidsfotografie Zoetermeer-021

  Bruidsfotografie Zoetermeer-022

  Bruidsfotografie Zoetermeer-023

  Bruidsfotografie Zoetermeer-024

  Bruidsfotografie Zoetermeer-025

  Bruidsfotografie Zoetermeer-026

  Bruidsfotografie Zoetermeer-029

  Bruidsfotografie Zoetermeer-027

  Bruidsfotografie Zoetermeer-031

  Bruidsfotografie Zoetermeer-032

  One comment

  Leave a comment