Onze Bruiloft

  Bruiloftplannen is best leuk. Het ene moment praat ik met onze eigen (!) weddingplanner Vivian ter Huurne over die heerlijke vakantie die we hebben gehad waarbij we uitgebreid hebben gepraat over wat we nou eigenlijk willen met die “oh ja we zouden nog gaan trouwen”-bruiloft en een week later staat de datum, de locatie, de fotograaf, de ambtenaar en het eten vast. Wat een geregel zeg! Je moet zo veel keuzes maken en je wilt gewoon zeker weten dat je het goed doet. Bij veel items kun je reviews online opzoeken, maar hoe doe je dat voor een trouwlocatie, een trouwjurk, een stijl voor je trouwdag of een precies op maat gemaakt diner?

  Afin: Ramon en ik gaan trouwen dus. Volgend jaar, 28 maart om precies te zijn. Inderdaad, dat is over een maand of vijf en ik weet zeker dat we het met gemak gaan inplannen! Over de locatie en de styling ga ik nog even niets loslaten, want we moeten nog een en ander kortsluiten, maar de fotograaf is natuurlijk Wesley Nulens. Juist omdat zijn stijl niet 1:1 is met die van ons worden we helemaal enthousiast over zijn fotografie. En zal hij het nu digitaal of analoog gaan schieten….? :) Die trouwjurk gaan we nu binnen een maand proberen te regelen en Ramons pak zal rond die tijd ook een keer komen. De taart wordt een minitaartentafel en eigenlijk heb ik op die manier al bijna meer verteld dan ik echt helemaal zeker weet. Hoelang hebben jullie eigenlijk over de totale planning gedaan?

   

  Fotocredit: De fotograaf van onze bruiloft, Wesley Nulens.

  p.s. Ik ga niet over elk detail van onze bruiloft bloggen, maar we krijgen er zoveel vragen over dat ik af en toe hier iets los zal laten ;) Daarnaast geven we vandaag een workshop aan het Masters Photographers Network, dus ben ik dusdanig zenuwachtig, dat ik mijn gedachten nog even op iets anders wil hebben.

  One comment

  • Rieneke schreef:

   Wat leuk om te lezen dat jullie ook begonnen zijn met het plannen van jullie bruiloft!! En hij is al zo snel! Leuke fotograaf ook! groetjes Rieneke

  Leave a comment