Loveshoot in ‘t Harde en Wezep

Loveshoot Elburg 001

Henriëtte en Dick, een tof eigentijds stel uit de buurt van waar wij wonen, namelijk vanuit Wezep. Een tijdje geleden hadden ze ons geboekt en 1 van de dingen die ze graag wilden was een loveshoot. Nou ja graag, het was een goede oefening alvast voor de shoot op de trouwdag ;) We spraken in Elburg af en besloten de rest van de tijd te carpoolen. Omdat het inmiddels herfst is moest er volgens ons natuurlijk iets gedaan worden met de prachtige kleuren van dit seizoen. Ook wilde Henriëtte graag naar de heide. Ramon en ik zijn best bekend in deze buurt, maar we hoopten dat dit bruidspaar ons kon meenemen naar een paar plekjes waar we niet zo vaak komen en zo geschiedde. Om te beginnen reden we richting landgoed Zwaluwenburg. Ik had hier al veel van gehoord, maar ik was er nog nooit echt langsgereden. We maakten hier een aantal beelden en reden door richting de A. Vogel-tuinen. Daarna zouden we eigenlijk doorgaan naar de heide van ‘t Harde maar Henriëtte kenden nog een mooi stuk en dus reden we mee naar Wezep. Na een korte sightseeing tour besloten we om bij een mooie stuk heide te stoppen en daar hebben we nog een flink aantal foto’s gemaakt. Omdat het zonnetje scheen was het erg aangenaam om lekker buiten in de natuur te zijn. Al met al een heerlijke loveshoot en een superleuke manier om elkaar alvast wat beter te leren kennen voor als ze gaan trouwen in 2013.

Loveshoot Elburg 002

Loveshoot Elburg 003

Loveshoot Elburg 004

Loveshoot Elburg 005

Loveshoot Elburg 006

Loveshoot Elburg 007

Loveshoot Elburg 008

Loveshoot Elburg 2

Loveshoot Elburg 009

Loveshoot Elburg 011

Loveshoot Elburg

Loveshoot Elburg 012

Loveshoot Elburg 014

Loveshoot Elburg 015

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: