Bruidsfotografie in Italië | De loveshoot van Gaby & Remco

    Het mailtje van Gaby:” (…) Nou trouwen wij in Italië en ik zag dat jullie daar net ervaring hebben opgedaan. Het is wat kort dag maar wat zijn de mogelijkheden (…)?” Gaby had onze reportage in Umbrië gezien en binnen een week nadat we in Italië waren geweest, stond de volgende bruiloft al op het programma. We spraken af dat we die kant op zouden vliegen, maar dan toch ook echt wel een volle dag aanwezig wilden zijn én een loveshoot wilden doen. Hierbij het resultaat van de loveshoot.

    Gaby had twee outfits meegenomen en omdat ze toch die avond een proefmake-up en proefkapsel had laten doen was ze er helemaal klaar voor. We besloten om in Lazise een aantal mooie plekjes te zoeken. Italië is van zichzelf enorm fotogeniek dus vonden we genoeg mooie plekjes. Na afloop hebben we gezamenlijk een heerlijke pizza gegeten met als afsluiting een gelato.

    Leave a comment