Bruidsfotografie Rotterdam | Annemieke & Roel

  Zo heel af en toe kom je in huizen die je niet snel vergeet. Zo ook het huis van de ouders van Annemieke; een prachtig huis met een bijzondere inrichting. Ramon was uiteraard bij het huis van Roels ouders die niet ver hier vandaan woonden en ik kon ondertussen aan de slag met de jurk en de overige details. Een half uurtje later ging de trouwjurk, een supermooie Enzoani aan en niet veel later stond Roel voor de deur.

  De fotoshoot begon bij Hotel New York. Het waaide behoorlijk stevig en langzamerhand begon het een beetje te miezeren. Gelukkig was dit voor Annemieke geen reden om de auto in te duiken waardoor we heel wat foto’s konden maken. De tweede fotolocatie was het park bij de Euromast. Hier waren we vorig jaar ook al een keer geweest en daarom was het extra leuk dat we nu deze locatie al een beetje kenden.

  Tussen de middag ging het bruidsgezelschap lunchen bij Hotel New York. Hier stonden heerlijke broodjes klaar. Toen iedereen verzadigd was gingen we met, hoe kan het ook anders, de supersnelle watertaxi’s. Iedereen die een keer in Rotterdam is geweest zou eigenlijk gebruik gemaakt moeten hebben van deze fantastische manier van transportatie. De taxi’s gingen naar de overkant van de Maas. Hier stapte men uit en liep naar het Wereldmuseum waar de ceremonie plaatsvond.

  Nu was de zaal van zichzelf al erg mooi en licht, maar de roze bloemen maakten het extra feestelijk. De ceremonie werd gedaan door een BABS die het bruidspaar ook nog eens kende van vroeger waardoor het geheel weer extra persoonlijk werd. Toen het huwelijk helemaal rond was liep men eerst naar buiten om het bruidspaar officieel te feliciteren waarna men binnen een lekker bordje vol met taart en cakejes kon pakken. Annemieke had namelijk een Candy-table geregeld via Elivents.

  In de middag ging iedereen weer terug naar Hotel New York. Hier maakten we eerst een aantal groepsfoto’s, was het vervolgens tijd om aan tafel te gaan en kon het diner uiteindelijk beginnen. Ramon en ik maakten nog een sfeerimpressie en reden daarna terug naar Elburg.

  Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Rotterdam.

  2 Comments

  Leave a comment