Bruidsfotografie strand Hoek van Holland | Nancy & Rens

  Een maand geleden deden we nog een loveshoot met Nancy en Rens en vandaag was het dan toch echt tijd voor de trouwdag! Hun dag begon heel relaxed bij hun thuis. We hadden verwacht dat Rens al op pad was voor de auto en de bloemen, maar hij was nog een paar dingen thuis aan het doen. Ramon kon dus de auto parkeren en met hem meerijden voor zijn voorbereidingen. Nancy was boven voor haar eigen voorbereidingen. Ze had haar prachtige schoenencollectie al klaargezet met niet 1 maar 2 paar schoenen, en slippers en oh ja: Weddingtons! Deze bleken uiteindelijk niet nodig en zelfs een beetje warm in verband met het weer, maar toch was het erg gaaf om ze te zien staan.

  De fotoshoot vond plaats in Hoek van Holland. Het bruidspaar had een paar plekjes uitgezocht en wij wisten ook nog een paar plekken te vinden, omdat we in het voorjaar toevallig hier al geweest waren voor een minivakantie. Toen het tijd was voor de ceremonie reden we terug en kon het bruidspaar via de duinen hun entree maken. Vrijwel direct hierna nam iedereen plaats op de stoeltjes die zo klaar waren gezet dat iedereen uitzicht had op het strand. Twee leden van de band “Jewelste” zorgden voor live muziek tijdens het tekenen waardoor een heerlijk los sfeertje ontstond.

  Na de ceremonie was er natuurlijk een toost en een heerlijke luchtige taart. Het bruidspaar sneed de taart aan, alle gasten kregen een stukje en konden genieten van de zon. Toen alle groepsfoto’s gemaakt werden en de borrel tot een einde kwam kon iedereen plaatsnemen aan tafel. Rens en Nancy hadden bij Strandclub Zwoel een heerlijk diner samengesteld en toen men klaar was met eten en er nog een paar speeches geweest waren hadden we nog precies twintig minuutjes om een mini-strandshoot te doen. De zon zakte razendsnel in zee, maar daardoor had je wel een erg bijzondere zonsondergang op het strand.

  Het feest begon zodra het bruidspaar binnenkwam. Eerst hoorden we het nummer “Raise your glass” en dat deed iedereen ook dan met de Mojito’s die eerder uitgedeeld waren. Vervolgens begon Jewelste te spelen en opende het bruidspaar de dansvloer. Omdat het derde nummer een schuifelnummer was konden we heel goed alle stelletjes op de dansvloer vastleggen, dus eigenlijk was dit wel een heel goed idee zo ;) Al met al een prachtige zonovergoten dag met een heerlijk bruidspaar.

  4 Comments

  • Ronald schreef:

   Weer een hele sfeervolle reportage neergezet zeg. Klasse!

  • Loek de Leeuw schreef:

   Mijn naam is Loek de Leeuw, ik ben de vader van Rens. Van beroep ben ik creative director bij een communicatiebedrijf. Beeld zoeken, maken en beoordelen is mijn dagelijks werk. Dus ik mag gerust beweren dat deze reportage een bijzonder stuk vakwerk is, hoewel ik niet geheel objectief ben in deze…
   Proficiat!
   Groet
   Loek de Leeuw

  • lo schreef:

   waar ben ik…

  • […] daarom reden we afgelopen week naar Zoetermeer waar we een paar jaar terug al eerder waren voor een bruiloft. Ditmaal dus een loveshoot, met baby “op komst”. We begonnen eerst met een paar foto’s van […]

  Leave a comment