Bruidsfotografie Veenendaal | Mirjam & Bastiaan

  Soms heb je dat er in de kerk een bandje afgespeeld wordt op het moment dat het tijd is voor liederen en gezangen, soms heb je dat de gemeente zingt met al dan niet harmonieuze klanken en soms heb je een te gekke supertoffe band: zo ook bij Mirjam en Bastiaan. Hun kerkdienst werd muzikaal begeleidt door familie die onderdeel waren van een kerkelijke zanggroep. Wow! En ook hun voorganger was al anders dan anders. Een pastoor die begint over de top-1o liefdesfilms, rondloopt op All-Stars en uiteindelijk met een kippenvel brengend moraal komt maakt zeker dat deze kerkdienst onvergetelijk was.

  Maar de dag begon sowieso al goed. We begonnen erg vroeg bij Mirjam en Bastiaan, omdat we hun voorbereidingen zouden vastleggen. Een maandje van te voren kregen we te horen dat ze toch graag ons wilden hebben van A tot Z en dus stonden we voor zessen op om op tijd in Veenendaal aan te komen. Nadat bruid en bruidegom helemaal klaar waren was het tijd voor de First Look en aansluitend de fotoshoot. Mirjam had een bijzonder stukje natuur uitgezocht dat vlak bij hun in de buurt was. Dit was een plek waar ze zelf bootcamp lessen volgt en wat ze dus erg goed kende. Dus wij achter het bruidspaar aan de trap op. Na wat honderd treden leek, kwamen we bovenaan. Hier was een mooi laantje, een prachtig uitzicht en ook nog eens plekjes met heide!

  Toen we terugkwamen van de fotoshoot was het eerst tijd voor een lekker broodje. Vervolgens stapte iedereen in de auto voor het burgerlijke huwelijk in het gemeentehuis van Rhenen. Direct hierna reden we naar ‘t Veerhuis in Opheusden, een leuke historische locatie vlak bij het water. De gasten werden ontvangen met een lekker stukje taart en wat te drinken en een uurtje later zat iedereen aan tafel. Ook wij kregen hier een heerlijke maaltijd die we zelf mochten uitzoeken! Toen de maaltijd voorbij was reed het gezelschap naar de Cunerakerk in Rhenen. In deze prachtige kerk werd het huwelijk ingezegend zoals boven beschreven :)

  One comment

  • Caroline schreef:

   Wat was de locatie waar hun de fotos hebben gemaakt? Ziet er prachtig uit!

  Leave a comment