Bruidsfotografie Arnhem | Michiel & Kalle

  Michiel en Kalle waren helemaal gevallen voor het prachtige kasteel Doorwerth. Tijdens een rondleiding daar spraken ze Vivian ter Huurne met wie we (zoals jullie wellicht weten ; ) vaak samenwerken. Ze raadde hun aan om toch eens contact op te nemen met ons. Toen bleek dat wij ook nog eens een buitenreportage op hun droomlocatie hadden gemaakt was de keuze erg snel gemaakt.

  Die ochtend zagen we Michiel en Kalle in hotel Klein-Zwitserland in Heelsum. We legden hun voorbereidingen vast en begonnen vrijwel direct daarna aan de fotoshoot. De weersvoorspellingen waren enorm slecht en toch hadden we maar 1 keer een bui. We begonnen bij de Duno waar dit bruidspaar een jaar geleden ook al een keertje gelopen had. Een prachtige natuurlijke omgeving met veel groen. Tussendoor genoten we van een heerlijk lunchpakket dat door het hotel geregeld was. De tweede deel van de shoot deden we bij ArtEZ in Arnhem, een wat modernere plek.

  De ceremonie vond buiten plaats bij Kasteel Doorwerth. We waren hier erg blij mee, omdat de zalen nogal donker zijn. Ook het bruidspaar was erg blij, want dit was nu precies de reden waarom ze zo graag hier wilden trouwen: het prachtige uitzicht op het kasteel. Halverwege de ceremonie mochten alle gasten onder de stoelen zoeken, want er waren twee ‘trouwringen’ verstopt. Hun ouders vonden de ringen en mochten ze vervolgens aangeven.

  “Zo, en dan krijgen nu alle gasten een ‘flikkerlichtje’ op die manier kan het bruidspaar zien wie al gefeliciteerd heeft en wie nog niet”. De ceremoniemeester gaf vervolgens iedereen een lampje, een leuke manier om te vermijden dat je in de rij komt te staan. De taart werd aangesneden en ook wij kregen een stukje. Vervolgens begon de receptie.

  Halverwege de receptie was er een verrassing voor Michiel. Kalle had namelijk met Fleur de Groot, de zangeres van de band, geregeld dat ze een nummer van hun idool Madonna in zou studeren. Een prachtig emotioneel moment.
  Nadat we de dinertafels hadden vastgelegd en afscheid hadden genomen van het bruidspaar, reden we weer naar ons heerlijk rustige huisje in Elburg.

  3 Comments

  • Angela Versteijnen schreef:

   Wat een prachtige reportage! Zeer origineel!

  • Fleur schreef:

   Wat een mooie foto’s zijn het geworden! En wat leuk om mezelf zo opeens in jullie blog en fotoreportage terug te zien, dank! Tot een volgende keer!

  • Haijo schreef:

   Mooie foto’s.
   Echter, let meer op details, zoals kleding dat het goed zit, bijvoorbeeld dassen, colberts etc.

  Leave a comment