Loveshoot Elburg | Nancy & Rens

   

  Loveshoot Elburg-014

  Nog een paar weken en dan zijn Nancy en Rens getrouwd. We hadden maanden geleden al een loveshoot gepland, maar die kon een paar keer niet doorgaan in verband met het Nederlandse weer. Uiteindelijk was vorige week eindelijk een keer een plek in onze agenda’s leeg en was het weer helemaal perfect. De vraag is dan welke locatie je kiest. Eerst woonden we in Arnhem en was dat een prima plek, maar nu we in Elburg actief zijn als bruidsfotograaf is het eigenlijk wel net zo best om hier aan de slag te gaan. Nu kenden we een prachtig heideveld in de buurt van ‘t Harde en dus hebben we dat bezocht voor deze loveshoot bij avondlicht.

  Nancy en Rens hadden speciaal voor de shoot nieuwe kleren aangeschaft en daarom konden we een paar kledingwissels laten plaatsvinden. Uiteindelijk hebben we twee plekjes bezocht; een prachtig wild veld tussen allemaal bomen in en daarna de heide bij de Woldberg.  Het was heerlijk om zo dicht bij Elburg een shoot te doen en we hopen dat we nog veel vaker in deze omgeving mogen fotograferen.

  Loveshoot Elburg-003

  Loveshoot Elburg-comp2

  Loveshoot Elburg-007

  Loveshoot Elburg-comp

  Loveshoot Elburg-comp3

  Loveshoot Elburg-012

  Loveshoot Elburg-011

  Loveshoot Elburg-comp4

  Loveshoot Elburg-016

  Loveshoot Elburg-comp5

  Loveshoot Elburg-019

  One comment

  Leave a comment