Publicatie Bruidsreportage TPW

TPW-Pauline-Kasper-groot

En alsof het nog niet genoeg is staan Pauline en Kasper ook op The Perfect Wedding. Bij The Perfect Wedding kunnen bruidsparen hun bruiloft (Real Wedding) insturen en aan het einde van het jaar wordt dan een lijst gemaakt met de meest inspirerende bruiloften. Omdat iedereen zijn/haar bruiloft in kan sturen pakte Pauline ook zeker deze kans om hun bruidsreportage te showen. Uiteindelijk werd hun bruiloft ook daadwerkelijk gekozen om te laten zien. Hun dag was extra bijzonder, omdat er talloze details, 2 fotoshoots, 2 pakken voor de bruidegom en een waanzinnig veld met hoog gras aanwezig was. Daarnaast werkten we deze dag samen met Jeroen Diks (onze favoriete videograaf) en Vivian ter Huurne (weddingplanner extraordinaire).

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: