Bruidsfotografie Rhederoord | Annerieke en Jelle

  Een prachtig plekje in de bossen; Annerieke begint bij haar ouders in het prachtige Loenen. Terwijl Jelle elders bezig is met zijn voorbereidingen, zit de bruid lekker op de bank te genieten van wat drinken. Ik kan alvast aan de slag met een aantal details en een uurtje laten begint de dag echt. De jurk is aan, de meeste corsages zijn uitgedeeld en de bruidegom staat klaar om zijn bruid te zien.

  We doen een First Look in de tuin. Annerieke komt vanuit de deur gelopen en zal Jelle aantikken, zodat ze elkaar pas echt op het allerlaatste moment zien. Na een paar minuten gaan we weg voor de fotoshoot. We beginnen vlakbij in een bos waar ze tijdens hun verkeringstijd al vaak heen gingen. We maken enkele beelden op deze plek en moeten de auto een paar keer verplaatsen omdat die afgelegen weggetje stiekem toch niet superafgelegen is ; )

  Nadat we klaar zijn in het bos, rijden we naar de Hoge Veluwe. Hier wilden Ramon en ik altijd al graag een keer foto’s maken en eindelijk is het dus zover! We eten eerst een broodje en lopen dan het uitgestrekte landschap op. Na een half uurtje rijden we nog naar een ander bos en dan is het toch echt tijd om richting Landgoed Rhederoord in de Steeg te gaan voor de trouwceremonie.

  Alweer een ceremonie buiten. Rhederoord stelde ons vorige week ook al niet teleur en ook deze week is het mogelijk om buiten te trouwen, ook al is het wisselvallig weer. Na de prachtige trouwceremonie is het tijd voor het aansnijden van de taart, het groepsfotomoment en daarna een fantastische barbecue. Annerieke en Jelle hebben geregeld dat wij ook een bordje mogen pakken en dus zijn we helemaal blij. Wat is het hier toch heerlijk eten ;) Al met al dus een fantastische dag met een ruime planning, een heerlijk bruidspaar en een prachtige locatie.

  Bekijk meer stellen die gingen trouwen bij Landgoed Rhederoord

  One comment

  • Anne Connon schreef:

   Lovely photos of Annerieke and Jelle’s wedding. Congratulations on your marriage.
   With our Best Wishes Anne and Stan Connon and family – Zimbabwe

  Leave a comment