Bruidsfotografie Kasteel Engelenburg | Tamara & Marcel

  Een bruiloft in het prachtige Brummen. We zijn er al een heel aantal keren langsgereden toen we naar Zutphen reden, maar ditmaal hadden we dan eindelijk toch een bruiloft bij Kasteel Engelenburg. Tamara en Marcel hadden deze locatie de hele dag voor hun bruiloft en dat was voor ons heerlijk rustig werken, omdat je dan maar weinig tijd kwijtraakt aan heen en weer rijden. De voorbereidingen vonden hier ook plaats; Tamara in een prachtige suite en Marcel in een licht zaaltje.

  Nadat het bruidspaar elkaar gezien had voor de First Look was het tijd voor de daadwerkelijk ceremonie. Tamara had bijzondere bloemstukken, haar boeket en twee vazen besteld bij Don Florito, omdat dit voor extra kleur zou zorgen bij de precieze trouwplek. Twee grote zuilen met gigantische bloemen stonden klaar en het bruidspaar kon zo aan het water gaan zitten. Op de foto lijkt het wellicht best eng, omdat ze nogal aan het randje zitten, maar uiteindelijk viel het gelukkig best mee qua ruimte. Het bruidspaar werd getrouwd, de handtekeningen gezet en vervolgens was het tijd voor een lekker stukje “My Sweet Appetite”-taart. Natuurlijk werd er ook champagne geschonken.

  Vervolgens begon voor ons de fotoshoot. Tamara kwam zelf met het idee om juist niet teveel romantische plaatjes te maken bij het kasteel, maar om een stukje te rijden richting een heerlijk wild veld met bloemen en grassoorten. Ook reden we nog even naar een plek met talloze gestapelde pallets. Toen we terugkwamen van de fotoshoot stond het bruidspaar in een waanzinnig mooi lichte orangerie-zaal. Ik ben dan ook zelf gebleven om hier nog wat extra foto’s te maken van de binnenkomende gasten.

  Nadat de receptie voorbij was, werd het tijd om te beginnen aan het diner. Het gezelschap liep richting het theehuisje voor een amuse en ondertussen werd de zaal omgebouwd voor het diner. Wederom kwamen er prachtige bloemstukken op tafel en werden er ook heel veel kaarsjes neergezet. Omdat de zaal sowieso al best licht was, werden we erg blij van het geheel. Toen het bruidspaar begon aan hun voorgerecht zat voor ons de dag er op en reden we weer richting Arnhem. Ditmaal de laatste keer met Arnhem als thuishaven, want vanaf nu rijden we elke dag terug naar Elburg!

  Bekijk meer stellen die een vintage en bohemian stijl bruiloft hadden.

  2 Comments

  Leave a comment