Bruidsfotografie Portugal | Erik & Geraldine

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 040

Zondagmiddag. Ik zit hier, boven op een klif te schrijven over de prachtige trouwdag van Erik en Geraldine. Gisteren zijn ze getrouwd en nu zitten ze in de auto richting het vliegveld, want vandaag begint hun honeymoon. Ramon en ik moeten een paar uur wachten voordat ons vliegtuig vanuit Faro weer richting Nederland vertrekt, we hebben namelijk net onze tweede Destination Wedding gehad.

Het Pine Cliff Resort dus, een fantastisch resort gelegen op een helling, vlakbij het strand. Het uitzicht is fenomenaal en de gehele omgeving draait maar om 1 ding: luxe. De ochtend begint voor ons dan ook niet supervroeg, maar heel relaxed rond een uur of 11. Geraldine heeft net een manicure gehad en Erik is onderweg naar een andere kamer voor zijn voorbereidingen. Gisteren heb ik alvast een groot gedeelte van de details vastgelegd (waaronder een stel Jimmy Choo’s, een Cymbeline jurk en onwijs veel door Geraldine’s moeder gemaakte details), terwijl Ramon op zoek ging naar de mooiste plekjes in het hotel.

Nadat Geraldine klaar is loopt ze naar de receptie van het hotel waar hun weddingplanner al staat te wachten. Ze heeft haar brocheboeketje bij zich. Met een golfkarretje rijdt ze richting de Tabu Garden, de plek waar de ceremonie zal plaatsvinden. Alle gasten zitten al klaar en Erik staat te popelen om zijn bruid hier te zien. De ceremonie wordt gegeven door ‘wedding celebrant’ Leonard Beard, een superaardige man die langs de gehele Portugese kust werkt. Een klein uurtje later, inmiddels zijn er persoonlijke vows, het ja-woord, het tekenen, een gezongen lied door Eriks zus en nog een aantal andere dingen geweest, is de ceremonie klaar. Iedereen ontvangt een lekker glas champagne en de trouwtaart wordt aangesneden.

In de avond komt een tweede hoogtepunt: het diner op één van de meest bijzondere plekjes van het resort. Bij het Sunsetdeck staan een aantal mooi aangeklede tafels te wachten tot het bruidspaar plaatsneemt. Gelukkig hebben wij nog net een half uurtje om met Erik en Geraldine het strand op te lopen. Omdat het al vrij laat is zijn er niet zoveel mensen meer op het strand en kunnen we toch nog gebruik maken van het prachtige avondlicht. Een uurtje later zit iedereen te genieten van het diner.

Nadat het diner klaar is gaat het gezelschap met de lift naar beneden. Het hoogteverschil is zo groot dat je ofwel een steile trap moet nemen, ofwel de lift moet pakken, maar dat maakt het extra speciaal. Vervolgens loopt iedereen langs een pad dat met fakkels verlicht is en komt zo uit bij de strandtent. Hier staat de dj al te wachten. Alle gasten ontvangen een Midori Sparkle en pakken een verlichte ballon. Een moment later vliegen alle ballonnen weg als teken van “het loslaten” en de blik op de toekomst. Vervolgens opent het bruidspaar de avond met een te gekke tango. Ramon en ik leggen nog enkele dansende mensen vast en besluiten dan om naar onze hotelkamer te gaan.

Maar wat een dag! Wat een supermooie keuze om niet in Nederland te trouwen, maar te vragen of iedereen mee wil komen naar het prachtige Portugal. Niet alleen heb je dan een trouwdag om nooit te vergeten, maar ook nog eens een rehearsal dinner en een smakelijk ontbijt om het weekend af te sluiten.

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 002

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 003

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 004

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 012

Bruiloft Portugal Algarve comp2

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 013

Bruiloft Portugal Algarve comp

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 014

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 007

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 017

Bruiloft Portugal Algarve comp3

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 020

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 021

Bruiloft Portugal Algarve comp5

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 022

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 028

Bruiloft Portugal Algarve comp4

Bruiloft Portugal Algarve comp6

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 027

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 029

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 032

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 037

Bruiloft Portugal Algarve comp7

Bruiloft Portugal Algarve comp8

Bruiloft Portugal Algarve comp9

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 038

Bruiloft Portugal Algarve comp10

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 040

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 041

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 042

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 045

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 047

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 048

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 050

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 051

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 053

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 056

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 057

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 059

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 058

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 061

Bruiloft Portugal Algarve comp13

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 055

Bruiloft Portugal Algarve comp12

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 064

Bruiloft Portugal Algarve comp14

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 065

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 071

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 073

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 074

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 075

Bruiloft Portugal Algarve comp15

Bruiloft Portugal Algarve comp16

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 078

Bruiloft Portugal Algarve comp17

Bruiloft Portugal Algarve Erik en Geraldine 081

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: