Bruidsfotografie Onnen | Berber & Ronald

  Onnen, een klein plaatsje hier ver vandaan. Berber mailde ons enthousiast over haar tuinbruiloft en vroeg of we ook naar Onnen wilden komen. Dit was voor ons geen probleem. Het mooie aan deze bruiloft was dat alles op 1 locatie zou plaatsvinden. Nu gebeurt dit wel vaker en hadden we laatst ook nog een te gekke achtertuinbruiloft, maar ditmaal ging het om het huis van het bruidspaar. De voorbereidingen konden dus gewoon lekker thuis plaatsvinden en 30 meter verderop zou er getrouwd worden.

  Tijdens het Skypegesprek gaf Berber het al aan: “ja nou we hebben hier en daar wat styling dus op zich is dat misschien wel leuk om vast te leggen”. Wat wij niet hadden gedacht was dat de styling zo ontzettend mooi op elkaar aansloot. Er waren 2 gigantische starshadetenten neergezet, een aantal prachtige tafels, krukken en stoelen en overal stonden kaarsen en windlichten van Riviera Maison. Ook stonden er superspeciale windbanieren te wapperen in de wind. Als gastenboek hadden Berber en Ronald een houten boompje neergezet waar de gasten een kaartje met een wens in konden hangen.De ceremonie vond dus plaatst in de tenten en op het podium stonden twee stoelen klaar voor het bruidspaar. Calista van Haastert sloot het huwelijk en deed dat op een superleuke en kindervriendelijke manier. Aan het einde van de ceremonie mochten de kinderen van Ronald en Berber ook meetekenen en werden de persoonlijke ‘weddingvows’ verzegeld om over 12,5 jaar pas weer open te maken.

  Na de ceremonie was er uiteraard een moment waarbij het bruidspaar ging toosten en een lekkere hap taart nam. Alle gasten hadden een witte heliumballon gekregen, zodat er niet een rij zou ontstaan voor de felicitaties. Dit werkte verbazingwekkend goed en het leuke was dat de gasten gewoon lekker ergens konden zitten met een glaasje en een taartje alvorens het bruidspaar langskwam. Gelukkig was het ook prachtig weer. Rond vier uur kwamen er lange planken met tapenade en stokbrood. Een uurtje later ging de barbecue aan en kon het gezelschap genieten van het diner. Toen de meeste gasten genoeg gegeten hadden was het tijd voor een aantal kinderen om naar het te gaan. Wat ikzelf met name erg bijzonder vond was dat het bruidspaar hun eigen kinderen naar bed kon brengen. Tijdens een bruiloft is dit vaak niet mogelijk, maar omdat ze hier zelf wonen was dit geen probleem. Het mooiste moment was toen Berbers zoontje er op stond dat zijn moeder toch echt wel vier Dikkie Diks zou voorlezen. Toen haar dochtertje even later ook in bed kwam liggen konden papa en mama nog drie extra verhaaltjes vertellen en op dat moment ben ik weer richting de gasten gesneakt waar Ramon nog steeds bezig was met het maken van een aantal overzichten. Tijdens dit moment begonnen de avondgasten te komen en de band begon te spelen. Wat een toffe band! De zanger van G-Cool was niet alleen superenergiek met een fantastische stem, maar hij kwam ook echt van het podium af om tussen de mensen te staan zingen. Langzamerhand begonnen steeds meer mensen te dansen en ik vroeg me af of de bruidegom straks ook mee zou doen. Ik vroeg het nog even aan de ceremoniemeester en hij gaf aan dat die kans zeer onwaarschijnlijk was, omdat Ronald eigenlijk niet zo van dansen houdt.
  Een half uur later, het bruidspaar is beneden en wordt naar voren geroepen door de band en ja hoor: Berber en Ronald dansen op een heerlijk schuifelnummer en eigenlijk is dat ook niet verbazingwekkend, want de band is echt enorm swingend. Voor ons een prachtige afsluiting van een erg mooie dag.

  One comment

  Leave a comment