Bruiloft Italië | Damaris & Coen

  Damaris en Coen hebben ons meegenomen naar Italië. Eerder deze week verscheen de loveshoot al op ons blog en nu laten we jullie de complete trouwdag zien.

  De gehele dag vond plaatst op 2 locaties. De eerste locatie was natuurlijk de prachtige villa (La Farfalla) die ze uit hadden gezocht en het wettelijke gedeelte vond plaats in het plaatsje Pietralunga, dat 30 minuten rijden is vanaf de villa. Het mooie aan de ochtend was dat alle gasten al bij elkaar aanwezig waren op 1 locatie. Af en toe kwam iemand eens buurten om te kijken hoe ver de bruid al was. Damaris kleedde zich om in een klein appartement-huisje dat op het landgoed staat. Coen was ondertussen in de lounge bezig met zijn voorbereidingen. Toen ze elkaar bij de First Look zagen werd het licht heel warm weerkaatst. Voor ons is dat extra fijn werken, omdat het licht dan gewoon enorm mooi is. Pluspunten voor Italië dus. Het gezelschap stapte in de auto en reed richting de trouwlocatie, het gemeentehuis van Pietralunga. Hier stond de burgemeester al klaar met een aantal officiële documenten en een half uur later was dit prachtige bruidspaar getrouwd.

  Op het kerkplein werd getoost, gespeecht en taart gegeten. De mensen van de locatie hadden zelf een heerlijke luchtige taart gemaakt, zodat mensen een uur later nog steeds konden genieten van een waanzinnige lunch en niet te vol zouden zitten. Toen het gezelschap alvast weer richting de villa reed hebben wij nog een aantal foto’s gemaakt in en om het stadje. Wat ons erg opvalt is dat je door de warme kleuren van de huizen ook een warme tint in de foto’s krijgt.

  Toen we terugkwamen van het eerste deel van de fotoshoot stond er een heerlijke lunch klaar. Miranda en Raymond hadden zichzelf weer uitgesloofd, zodat iedereen kon genieten van een heerlijke maaltijd met bijpassende wijn. Binnen mum van tijd was de lunch op en gingen een aantal gasten zich omkleden voor een relaxmomentje aan het zwembad. Damaris besloot om ook nog even lekker met haar benen in het water te gaan zitten, maar dan vooral wel gewoon met de trouwjurk nog aan ;)

  Een uur voordat we zouden beginnen aan het diner, reden we nog even de berg af voor een korte avondshoot. De zon stond al wat lager en dus hadden we prachtige avondzon. We hadden al een paar plekjes gespot, onderweg naar Pietralunga, dus deze plekken wilden we ook graag bezoeken. Op een gegeven moment vonden we ook nog een plekje met een aantal mooie bomen waardoor de reportage nog iets meer divers werd. Na een goed uur reden we terug en konden we zo aanschuiven voor het diner. Miranda en Raymond hadden wederom een heerlijke maaltijd klaargemaakt met meerdere gangen. De laatste gang, een heerlijke zelfgemaakte ijstaart met nootjes, beviel erg goed. Op de achtergrond speelden twee violistes en tussendoor was er ruimte voor een korte speech of een stukje. Al met al een fantastische afsluiting van zo’n bijzondere dag.

  8 Comments

  • Jodi schreef:

   WAUW!! Supermooie reportage! Ik ben fan van jullie werk!

  • Nick de Groot schreef:

   Gefeliciteerd kerel super mooie foto’s!

  • Wilco Pot schreef:

   Damaris & Coen zelde zo’n mooi en verliefd stel gezien als jullie! Nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Veel lof voor de keuze van de prachtige locatie in italie….de sfeer en uitstraling is goed te proeven uit deze bijzondere mooie reportage. Veel geluk maar vooral veel liefde toegewenst!!

  • Marleen van der Looy schreef:

   Nogmaals gefeliciteerd… Echt zo te gek Coen! Wat een toplocatie en wat een geweldige foto’s! Geniet maar lekker van de witte broodsweken…

  • Anne-Wil van der Ham schreef:

   Wow, dat is het enige wat ik kan zeggen als ik jullie foto’s zie! Ik maak zelf ook graag foto’s, maar ik kan hier nog veel van leren! Ik doe veel inspiratie op hier! Echt fantastich!!

  • Patricia schreef:

   Wauw wat een onwijs gave bruidsreportage is dit zeg.
   En wat Anne-wil al schrijft ik ben ook gek op foto’s maken en jullie zijn echt mijn inspiratiebron en groot voorbeeld

   Wauw echt geweldig!!!!!!!!

  • […] van de mooie foto’s van Gaby en Remco. Maar kijk ook eens in het blog over de real wedding van Damaris en Coen. Ook daar heeft Mon & Mine de foto’s gemaakt: in Toscane dit keer. En ook Axel Drenth, […]

  • […] zelfgemaakte lunch klaar. Raymond en Miranda, die we nog kenden van de vorige keer dat we hun trouwlocatie in Italië bezochten, hadden zich flink uitgesloofd. Een twee gangen lunch met verse pasta en heerlijke […]

  Leave a comment