Nieuws! “Bruidsfotografie in Elburg”

  Bruidsfotografie in Elburg? Hoezo bruidsfotografie in Elburg! Ik hoor jullie denken…. en toch. We hebben er lang over nagedacht, we hebben lang gezocht, gesproken met mensen, geïnformeerd, met makelaars om de tafel gezeten, notarissen, hypotheekmensen en ja lieve mensen: wij gaan in Elburg wonen. Wel te verstaan aan de Botterstraat. Hierbij een kleine foto. In de maand juli proberen we bereikbaar te blijven via e-mail en telefoon, maar als het mailen een dagje langer duurt, dan weten jullie nu alvast waarom. Zie hier onze casa per 12 juli 2012.

   

  3 Comments

  • Froukje schreef:

   Gefeliciteerd! Wat heerlijk een nieuw eigen huis! En zo snel al. Succes en veel plezier!

  • Else Snellink schreef:

   Wauwww!! Gefeliciteerd! Ziet er mooi uit, heel veel geluk samen!
   Liefs Else

  • Regatta schreef:

   Oh, how gorgeous… And I love the puictre, looks like the sun is shining!!! :)I have missed visiting you, my friend, and I am so sorry. But I am so happy to be catching up with you now!have a wonderful weekend! And I will be going to see Helga and Minet for sure! xox

  Leave a comment