Loveshoot Italië | Damaris & Coen

    Damaris en Coen zijn fantastisch, althans dat vinden wij. Een goed jaar geleden kreeg ik een mailtje met de vraag of we eventueel ook mee zouden willen naar Italië. Gretig zeiden we “ja!”. Toen ze bij ons langs waren geweest voor het gesprek en niet binnen 12 uur terugmailden om te zeggen dat ze ons daadwerkelijk mee wilden nemen raakten we in paniek: “Waarom mailen ze niet? Het gesprek was zo gezellig!”. Later keek ik op mijn telefoon en bleek dat ze binnen een half uur al gebeld hadden om te zeggen dat we het vliegtuig zouden pakken voor onze eerste officiële Destination Wedding in Italië, wel te verstaan in Pietralunga bij Villa La Farfalla. Dit te gekke plekje hadden Damaris en Coen gespot tijdens één van hun zoektochten naar een ideale trouwplek. De gastvrouwe Miranda en haar man Raymond waren zo gastvrij en konden zo lekker koken dat de keuze snel gemaakt was (naast dat de Villa natuurlijk voor zichzelf spreekt). Afin: bruiloft in Italië, check!

    Nadat we die ochtend aangekomen waren was het in de middag tijd voor een minishoot. Damaris en Coen gaven aan dat ze het stiekem best spannend vonden om voor de camera te komen, dus planden we een minishoot rondom de villa. We begonnen in een prachtig veld dat ook nog eens van de villa bleek te zijn. Vervolgens liepen we een paadje in om te kijken of we een aantal foto’s konden maken met de villa op de achtergrond. Uiteindelijk hebben we nog rondom het hoofdgebouw een aantal foto’s gemaakt, waarna het tijd was om  lekker te genieten van een heerlijk vers Italiaans diner. What’s even better: wij mochten aanschuiven!

    Leave a comment