Bruidsfotografie Veenendaal | Ruben & Patricia

  Patricia ken ik via Facebook. Volgens mij volgde ze al een tijdje onze Facebookpagina en toen ik zag dat haar trouwdatum helemaal rond was begonnen we veel over en weer te mailen. Uiteindelijk kwam ze bij ons langs voor een kennismakingsgesprek en nam ze haar verloofde Ruben mee. Het grappige is dat we compleet overeenkwamen qua onze voorliefde voor spelletjes, voor crimiseries en ook allemaal in een studentenhuisachtige omgeving woonden. Een tijdje geleden zijn ze getrouwd en Ramon en ik mochten deze dag vastleggen.

  De voorbereidingen verliepen allemaal voorspoedig en ik was blij verrast toen ik zag dat Patricia een headpiece van Sibo Designs had besteld. Ik hoorde hier en daar mensen praten over een limousine en inderdaad: een uur later stond er een zwarte limo voor de deur! Nadat het bruidspaar elkaar gezien had reden we naar het natuurgebied “De Blauwe Kamer” bij Rhenen. Op deze plek liepen we eerst naar de vervallen steenfabriek. Een half uurtje later liepen we nog even richting het water. Al met al hebben we ook deze dag weer geluk gehad met het weer, want continu waren er donkere dreigende wolken te zien, maar toch bleef het droog.

  De gemeentelijke ceremonie vond plaats in het stadhuis van Veenendaal. Na de gemeentelijke ceremonie was er tijd voor een heerlijke lunch met echte verse vlaaien uit Limburg. Toen iedereen een lekker broodje en een stukje vlaai had gehad was het tijd voor de kerkelijke inzegening in de Salvatorkerk te Veenendaal. Omdat Patricia en Ruben nauw betrokken zijn bij het koor was deze bijna in zijn volle bezetting aanwezig. De muzikale ondersteuning van de dienst was dus erg indukwekkend en mooi om mee te maken. Het was ook echt te gek om te zien hoe die drie grote sterke broers van Patricia nog meer moesten huilen dan hun zusje.

  Na de ceremonie reed het gezelschap naar het prachtige Fletcher Hotel Erica in Berg en Dal, omdat hier het diner en de feestavond zouden plaatsvinden. De Antiliaanse bruidstaart stond al klaar en na het aansnijden en het toosten was het tijd voor een rustig momentje waarbij alle gasten lekker konden genieten van een hapje en een drankje. Na een uurtje ging iedereen aan tafel. Hier hebben we nog een korte sfeerimpressie van gemaakt en toen reden we weer via Nijmegen centrum naar Arnhem.

  2 Comments

  Leave a comment