Bruidsfotografie Hoogeveen & Hellendoorn | Suzan & Dennis

  Suzan en Dennis wilden graag met ons naar het TT van Assen. Dit lukte helaas niet, omdat het terrein die dag in gebruik was en daarom waren ze op zoek naar een alternatieve locatie. Omdat Ramon en ik niet zo vaak in Noorderlijk Nederland zijn, was het lastig om met hun mee te denken, maar 1 dag voor hun bruiloft vonden ze nog een te gekke speciale en “anders dan anders” locatie: een oude afgebrande boerderij met een waanzinnig veld erachter.

  De dag begon met de voorbereidingen. Suzan had de trouwjurk van haar moeder volledig aangepast tot de jurk die het nu geworden is. Erg speciaal om op die manier “something old” mee te dragen. Daarbij ook extra mooi om te zien hoe de moeder van Suzan en haar zus haar hielpen met het aandoen van de jurk. Toen de sieraden helemaal ingedaan waren (deze kwamen van Etsy) was het tijd om te wachten op de bruidegom. Dennis was inmiddels gearriveerd in een te gekke Porsche Boxster. Met zijn zonnebril op en alle druppeltjes op de auto moesten we toch wel erg denken aan de autoreportages in Top Gear. In de tuin hadden ze hun first-look en iedereen kon meegenieten van dit moment.

  De trouwceremonie vond plaats in het stadhuis van Hoogeveen. Met een half uurtje stonden we weer buiten en reden we naar hun huis voor een heerlijk klaargemaakte lunch. De zus van Suzan en haar partner hadden hun uiterste best gedaan op een lunch voor alle daggasten. Toen iedereen vol zat reden we met het bruidspaar naar de fotolocatie. Hier gingen we flink aan de slag en na een half uurtje begon het ineens keihard te regenen. We hadden wel een paraplu, maar om nu met 4 man onder 1 paraplu te staan was wat krap, dus langzaam schuifelden we richting de Boxter, zodat Suzan in ieder geval in kon stappen.

  De tweede fotolocatie was een heideveld dat vlakbij lag. De heide is nog niet erg paars en groen, maar toch kun je er in elk jaargetijde terecht. Hier zijn we een half uurtje bezig geweest en toen was het tijd om naar de diner- en feestlocatie te gaan. In Hellendoorn, bij De Uitkijk, werd de taart aangesneden. Ook maakten we hier een heel aantal groepsfoto’s. Toen alle formaliteiten klaar waren ging het gezelschap aan tafel voor een heerlijk diner. We hebben hier nog een korte sfeerimpressie gemaakt, waarna we weer richting Arnhem reden.

  One comment

  • Melanie Nijhof schreef:

   Suzan – Dennis
   Wat hebben jullie een prachtige en geweldige lokatie gevonden voor jullie foto’s bij die oude boerderij.Schitterrende foto’s. Echt iets anders zoals je bedoelig was.

  Leave a comment