Bruidsfotografie Hooge Vuursche

  Een mailtje van Femke: “onze trouwlocatie gaat niet door, dus we gaan nu op donderdag trouwen en kunnen jullie dan nog?” Wat een match! Hooge Vuursche werd geboekt en wij mochten er bij zijn. Nu waren de weersvoorspellingen niet mals, maar al met al viel het mee. En wat een prachtig fotogeniek hip en jong bruidspaar!

  De ochtend begon in Nijkerk waar het bruidspaar de voorbereidingen op twee locaties deed. Het bijzondere van de ochtend was dat Femke’s vader hielp met het aandoen van de jurk, iets dat we zeer zelden meemaken. De moeder van Femke vertrouwde me later toe dat dat eigenlijk omwille van zijn lengte was (handig ivm de jurk), maar daarom was het nog steeds een te gek moment om te zien hoe twee ouders hun kind “de jurk in helpen”.

  Nadat Femke & Niels elkaar die ochtend zagen reden we direct naar Hooge Vuursche voor de fotoshoot. Na een uurtje besloten we om nog een tweede locatie op te zoeken, omdat langzamerhand de daggasten begonnen te komen. Omdat het bruidspaar graag een “grand entree” wilde reden we dus naar een nabijgelegen bos. Op deze plek vroegen we of Femke misschien ook tussen alle groene plantjes en struiken in wilde staan en gelukkig vond ze het geen probleem. Toen we hier ook klaar waren reden wij alvast met 1 van de ceremoniemeesters naar de locatie om te kijken of alle daggasten inmiddels al gearriveerd waren.

  De ceremonie begon een klein uurtje na het ontvangst. Alle gasten namen plaats en het bruidspaar kwam samen binnen. De BABS had een heel aantal gasten gevraagd of ze wat wilden vertellen over dit bruidspaar en dat maakte de ceremonie extra persoonlijk en feestelijk. Toen dit gedeelte klaar was liepen de gasten naar een prachtig aangeklede tafel waar het diner/lunch begon. Omdat het gezelschap die avond nog naar de kerk ging moest er op tijd gegeten worden. Uiteindelijk hebben we de laatste gang, de bruidstaart, nog vast kunnen leggen en toen was het voor de gasten tijd om richting de kerk in Nijkerk te rijden en konden wij weer naar Arnhem. Het fijne is dat we, ondanks de zeer slechte vooruitzichten, superfijn weer hebben gehad : )

  Bovenstaande kaarten, de huisstijl en de trouwkaart zijn gemaakt door Fabienne Ruijters, een vriendin van het bruidspaar. We vinden de kaarten niet alleen tof, maar haar zelf ook supertof, omdat ze ons heeft aangeraden bij het bruidspaar : )

  Bekijk meer stellen die gingen Kasteel De Hooge Vuursche

  3 Comments

  Leave a comment