Bruidsfotografie Hemmen | Matthijs en Jantine

  Jantine ontvangt me in de woonkamer. Ramon is inmiddels bij Matthijs en ik krijg een lekker kopje koffie. Jantine heeft al haar details al klaargelegd, zodat ik alles zo mee kan nemen om er detailshots van te maken. De ochtend begint heel relaxed. In de woonkamer zitten alle bruidsmeisjes die zich klaarmaken voor de trouwdag en in de ouderlijke slaapkamer wordt Jantine omgetoverd tot een prachtige bruid. “Ja in jullie boekje stond dat het misschien wel mooi is om elkaar buiten te zien in plaats van bij de voordeur, dus daar hebben we voor gekozen!” Jantine is bijna klaar met de voorbereidingen en ondertussen is Matthijs al gearriveerd. Op het laatste moment vraagt Jantine nog een keertje al haar bruidsmeisjes bij elkaar en stuk voor stuk krijgen ze een prachtig kettinkje. Hierna komen ze, vlak voordat Jantine komt, naar buiten en krijgen ze stuk voor stuk een polscorsage van Matthijs.

  Een uur later zitten we in de auto naar het prachtige Hemmen. De bruid is erg bekend met deze omgeving en wilde dus erg graag hier trouwen. Bij Kerkplein 10 staan allemaal stoeltjes buiten onder een grote boom en krijgt iedereen een glaasje verse Betuwse appelsap. Het bruidspaar neemt plaats en de ceremonie begint. Matthijs’ oom doet de ceremonie en hierdoor is het verhaal dat verteld wordt precies passend bij het bruidspaar. Ook  staat er een jongeman met een gitaar, Florian Wolff, die door zijn Jack Johnson-achtige stemgeluid een heerlijk sfeertje creëert. De ceremonie vliegt voorbij en op het moment dat het huwelijk helemaal rond is lopen we allemaal naar een prachtige open plek. Hier staat de taart al klaar en het is een taart geworden van Partisserie De Rouw! Dat is die banketbakker uit Vught die al 4 keer een prijs gewonnen heeft en heerlijke creaties maakt met witte chocolade. Omdat het warm is, moet de taart snel opgegeten worden en daar werken wij graag aan mee.

  De fotoshoot vind plaats in het park bij Hemmen. Hier staat een ruïne en vlakbij ligt ook een mooie oude tuin. Nadat we hier onze beelden gemaakt hebben rijden we naar een boomgaard, vlak in de buurt. Matthijs wil dolgraag foto’s maken met de volledig elektrische Tesla en natuurlijk stemmen wij in, want dit is wel echt een unieke auto. Op het moment dat we al onze beelden hebben is het tijd om nog een paar groepsfoto’s te maken. Ondertussen kunnen de dinertafels ook alvast op de foto gezet worden. Omdat het heerlijk weer is kan het gezelschap buiten dineren. De dames van Kerkplein 10 hebben een heerlijk buffet bereid en tien minuten later zit iedereen te eten. Het diner wordt afgesloten met een gigantische schaal aardbeien met slagroom.

  Het kerkje waar het huwelijk ingezegend zal worden ligt letterlijk 50 meter verderop. Het is dus vrij gemakkelijk om van Kerkplein 10 naar de kerk te lopen. Het is behoorlijk warm in de kerk en aan het einde van de dienst wappert iedereen met zijn liturgie om het iets koeler te krijgen. Na de dienst wordt het bruidspaar buiten ontvangen met sterretjes, iets dat we al heel lang niet meer mee hebben gemaakt en dat een absoluut te gekke vervanger is voor bellenblaas. Vervolgens springen ze in de Tesla en rijden ze naar Tante Loes in Rhenen voor het avondgedeelte. Het feest wordt ingeleid door een fris glaasje Prosecco en even later rijden wij alweer naar huis. Wat een heerlijke Betuwse dag en wat een prachtig weer!

  Als verrassing werd gevraagd aan 1 van de getuigen (die helemaal vanuit Cambodja voor deze dag over kwam vliegen) of ze de akte wilde voorlezen. Omdat ze dit totaal niet verwacht had was dit moment extra speciaal.

  3 Comments

  • Hettie Morren schreef:

   Een dag om nooit te vergeten. Geweldige weergave van de dag en de emoties. Bedankt dat we hier bij mochten zijn.

  • Marc Paul schreef:

   Geweldige foto’s van een geweldige dag! Super

  • Tanja....♥ schreef:

   Mooie locatie hè, dat Kerkplein 10?! Vind ‘t echt een geweldig mooie plek!

  Leave a comment