Bruidsfotografie Staverden | Sabrina & Maurice

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 022

Sabrina en Maurice zijn verliefd op Italië. Ze zijn er al tig maal naartoe geweest op vakantie en kunnen zelfs een aardig woordje Italiaans. Omdat het toch wel heel wat gedoe is om daar naartoe te gaan voor de bruiloft, besluiten ze om Italië deze kant op te halen. Het begon al met de save-the-date kaart, volledig in moderne en tegelijkertijd klassieke stijl met heel veel Italiaanse tekst erop. Deze huisstijl kwam gedurende de dag ook weer terug.

Het is altijd bijzonder om mee te maken hoe bruiden in het begin van de ochtend heel rustig en ontspannen zijn, maar zodra die jurk aangaat begint de spanning ineens heel erg te komen. Toen Sabrina helemaal klaar was om haar aanstaande te zien duurde het toch weer een aantal minuten voordat het moment echt ging beginnen. Ik liet Sabrina achter in een lege kamer en liep alvast naar het plekje waar ik alles wilde gaan vastleggen. Ramon was ondertussen met Maurice binnen, dus eigenlijk mocht Sabrina de kamer uit voor dit speciale moment. Tien minuten later liepen we het huis uit om alvast naar de fotolocatie te gaan voor de shoot. Inmiddels was de grootste spanning gelukkig weer weg.

De trouwlocatie van Sabrina & Maurice was tevens de plek waar we de foto’s gingen maken. In de tuin van kasteel Staverden begonnen we in het doolhof. Vervolgens liepen we steeds verder richting ‘achteren’, omdat de gasten al zouden arriveren. Het bruidspaar wilde pas gezien worden op het moment dat ze de zaal binnen zouden lopen, dus we moesten een en ander goed inplannen. Ondertussen stond een busje met ‘caffe d’Italia’ klaar om voor alle gasten een lekkere espresso te bereiden. Ook was Feest in Verve ter plekke om het geheel vast te leggen in een kleurrijk schilderij.

De trouwceremonie vond plaats in het koetshuis van kasteel Staverden. Op de achtergrond speelde de band van Celine Cairo een paar prachtige nummers. De BABS die de ceremonie deed vertelde eens niet hoe het bruidspaar elkaar nu had ontmoet, maar liet juist een toekomstbeeld zien waarbij het bruidspaar als twee oudjes in hun huisje in Italië nadenken over die prachtige trouwdag die ze 50 jaar geleden hadden. Op deze manier werd hun favoriete land nog meer betrokken in de ceremonie. Toen het gemeentelijke deel geregeld was werd het tijd om naar het kapelletje van Staverden te lopen. Hier vond de kerkelijke inzegening plaats. Ook hier was muziek en ditmaal van een harpiste en een sopraan.

Na de kerkelijke inzegening liep het gezelschap weer naar kasteel Staverden, omdat hier de taart aangesneden zou worden. Nadat we een groepsfoto hadden gemaakt en iedereen een glaasje Prosecco had was het tijd om ook te genieten van taart. Na een klein uurtje liepen we met z’n allen naar de Brasserie. Hier maakten we nog een sfeerimpressie van alle gasten die lekker aan het genieten waren van een glas wijn en de warme zon. Ook konden we alvast de tafels gedeeltelijk vastleggen, omdat deze gedekt en al in de buitenlucht stonden. Al met al een heerlijk Italiaans sfeertje.

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 001

Bruidsfotografie Staverden comp

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 004

Bruidsfotografie Staverden comp2

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 005

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 007

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 008

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 010

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 011

Bruidsfotografie Staverden comp3

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 014

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 017

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 018

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 019

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 020

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 021

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 022

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 024

Bruidsfotografie Staverden comp4

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 025

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 028

Bruidsfotografie Staverden comp5

Bruidsfotografie Staverden comp6

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 031

Bruidsfotografie Staverden comp7

Bruidsfotografie Staverden comp8

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 036

Bruidsfotografie Staverden comp10

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 038

Bruidsfotografie Staverden comp9

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 042

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 044

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 045

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 046

Bruidsfotografie Staverden comp11

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 048

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 049

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 050

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 051

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 052

Bruidsfotografie Staverden comp12

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 055

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 056

Bruidsfotografie Staverden comp13

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 058

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 059

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 060

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 061

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 063

Bruidsfotografie Staverden comp15

Bruidsfotografie Staverden Sabrina en Maurice 064

Bruidsfotografie Staverden comp14

Zin om meer weg te dromen? Bekijk dan deze blogs: