Bruidsfoto Award 2012 | Bruid in de Spotlight

  Fotocredit: Lesley Stefanski

  Het heerlijke van persberichten is dat je ze zo lekker kunt copy-pasten op het moment dat het superdruk is. Hierbij dus het persbericht met betrekking tot de Bruidsfoto Awards 2012 : )

  PERSBERICHT

  Mon et Mine bruidsfotografie wint Vakprijs Bruidsfoto Award 2012

  Op 4 juni 2012 zijn in Amersfoort tijdens een nationale en feestelijke prijsuitreiking de felbegeerde Bruidsfoto Awards voor de 8e maal op rij toegekend. De bruidsfotografen van Mon et Mine uit Arnhem sleepten hierbij de vakprijs in de categorie Bruid in de Spotlight in de wacht. Uit de bijna 1.700 inzendingen van dit jaar koos de onafhankelijke vakjury van het evenement zestig foto’s die kans maakten om een prestigieuze Bruidsfoto Award te winnen.

  Zichtbare trends in de bruidsfotografie

  De Bruidsfoto Award geldt ook als de trendmeter in het land van bruidsfotografie. De voorkeur van bruidsparen gaat duidelijk uit naar foto’s die herkenbare emoties weergeven. Humor mag op de huwelijksdag, samen ontspannen vieren, verrassingen zijn vastgelegd in beeld, tranen van geluk en de hoge betrokkenheid van het bruidspaar en hun gasten zijn de verbindende factoren. Het huwelijk is, herkenbaar in beeld, een waardevolle stap in het leven van het bruidspaar. Daarnaast is ook een duidelijke voorkeur zichtbaar voor zwart-wit fotografie die in kleuren wordt opgebouwd.

  De hoge kwaliteit die de bruidsfotografen bieden, maakt dat het spel met licht schitterend is. Dat bijzondere momenten perfect zijn vastgelegd en dat veel bruidsfoto’s bijna kunstwerken voor het leven zijn. Ze weerspiegelen de eigenheid van elk bruidspaar.

  12 trotse winnaars van de Bruidsfoto Award 2012

  In alle 6 categorieën zijn steeds 2 prijzen te winnen: een publieks- en een vakprijs. De onafhankelijke vakjury heeft uit 1.695 inzendingen 60 foto’s genomineerd. Aansluitend zijn maar liefst 5.214 stemformulieren door bruidsparen en vakfotografen ingevuld en daaruit zijn de 12 winnende bruidsfoto’s en de overall winnaar naar voren gekomen. Nederland kan trots zijn op zoveel prachtige bruidsfoto’s.

  De Bruidsfoto Award is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine. Voor het totaaloverzicht van alle winnaars en eervolle vermeldingen van de Bruidsfoto Award 2012, kijk op www.bruidsfotoaward.nl

  Fotocredit: Lesley Stefanski

  Deze foto laat de winnaars zien van We Love Weddings (v.l.n.r.) Sassen-Verstraaten, Rika Conradi, de grote winnaar Axel Drenth, Mon et Mine (Ramon en ik dus) en Gerhard Nel. Echt te gek dat ons collectief zoveel prijzen in de wacht heeft gesleept!

  Met deze foto hebben we gewonnen:

  Leave a comment