Bruidsfotografie Waalwijk & Ede | Rianne en Sander

  Rianne en Sander hadden grootse plannen met hun trouwdag. Zo groots zelfs, dat ze besloten om niet 1 maar 2 dagen te trouwen. De eerste dag zou een de wettelijke ceremonie bevatten en daarnaast een heerlijk diner en de tweede dag, daarbij zouden wij aanwezig zijn.

  Rianne had voor het maken van keuzes en het plannen van haar dag Vivian ter Huurne ingeschakeld. Na lang twijfelen over de fotograaf, besloot Rianne om op de twee verschillende dagen ook twee verschillende fotografen in te schakelen. We waren erg vereerd dat we hun trouwdag mochten vastleggen waarop ze zouden gaan trouwen voor de kerk in Waalwijk. De ochtend begon met de voorbereidingen. Nadat Sander klaar was, reed hij alvast naar de kerk toe, om daar te wachten op zijn bruid. Rianne kwam precies op tijd aan voor de ceremonie. Toen Rianne door haar vader was weggegeven aan Sander begon de ceremonie. Een goed uur later waren ze dan echt helemaal getrouwd.

  Inmiddels was er een heerlijke high tea klaargemaakt voor het bruidspaar en de gasten. Zodra men had gefeliciteerd kon men genieten van een kopje thee en daarbij één van de talloze taartjes, cakes, cupcakes en koekjes die door de familie van het bruidspaar bereid waren. Tijdens dit moment kwam een videoteam ook nog eens een Marryoke maken! Na een goed uur was het tijd om richting de diner- en feestlocatie te rijden. Rianne en Sander hadden gekozen voor kasteel Hoekelum dat in Ede-Bennekom staat. We kenden dit kasteeltje nog niet, maar waren blij verrast. Inmiddels was hun dinertafel klaar en kon het bruidspaar, na een minishoot, zo aanschuiven.

  Na het diner hebben we het tweede gedeelte van de shoot gedaan. Het is altijd even een gokje in verband met het weer, maar omdat het zo heerlijk zonnig geworden was hadden we een shoot met avondzon! Rianne en Sander konden niet alleen genieten van de heerlijke warmte, maar wij hadden ook nog eens dat zachte licht waar we altijd zo graag mee werken. We besloten om rondom het kasteel een paar mooie plekken te zoeken. Inmiddels had Rianne haar sluier verruild voor de haarband die ze bij SIBO Designs had gewonnen. Na een tijdje hebben we ook nog een aantal foto’s gemaakt in de bruidssuite. Vervolgens hebben we het bruidspaar hier achtergelaten voor een klein opfrismomentje.

  Tijdens het feest zagen de gasten eerst het clipje van Marryoke. Direct hierna begon het bruidspaar aan de eerste dans en binnen mum van tijd stond iedereen keihard mee te dansen. En dan niet op zo’n manier waarop het even kan duren voordat mensen de dansvloer op durven, nee echt binnen enkele seconden stond de dansvloer helemaal vol. Toen het bruidspaar getrakteerd was op een flashmob en wij een goede sfeerimpressie hadden gemaakt was het tijd om weer naar Arnhem te rijden. Wat een spectaculaire dag!

  5 Comments

  Leave a comment