Bruidsfotografie Zwolle en Hattem | Mark & Liesbeth

  Loveshoots (zoals deze met Mark en Liesbeth) zijn te gek om te doen, helemaal als het stel ook nog eens superenthousiast is, maar ik geef eerlijk toe dat bruiloften nog altijd leuker zijn. Mark en Liesbeth gingen de 11e eindelijk trouwen. We hadden het eerste gesprek met hun in Elburg gehad, omdat we af en toe gebruik maken van mijn ouderlijk huis, en tijdens dit gesprek bleek al dat er een bijzondere klik aanwezig was. Toen de dag eindelijk aangebroken was konden we niet wachten tot we mochten beginnen.

  Vaak zijn we al aanwezig bij de voorbereidingen, maar in dit geval begon onze dag met het maken van een aantal groepsfoto’s, net na de lunch. Toen we een korte sfeerimpressie hadden en een groot deel van de gasten terug was van een miniwandeling, was het tijd voor de gemeentelijke ceremonie. Mark en Liesbeth hadden gekozen voor De Langehof, een prachtige boerderij gelegen op het platteland achter Zwolle. Na de ceremonie was het tijd voor een taart, die gemaakt was door 1 van hun daggasten. Het was ditmaal niet een (toch wel een beetje standaard) bruidstaart, maar een Monchoutaart met heerlijke vruchtjes. Iedereen zat heerlijk te genieten van deze taart, ook al was het buiten best hard aan het waaien.

  Nadat het huwelijk gesloten was en de meeste mensen hadden gefeliciteerd, begonnen we aan de fotoshoot. Mark en Liesbeth hadden een mooi plekje ontdekt met hoog gras, schapen en een paar boompjes en omdat dit landelijke sfeertje goed bij hun paste besloten we om het grootste gedeelte van de foto’s hier te maken. Na een half uurtje bleek dat we ook nog even in een groot veld met schapen konden fotograferen! Toen alles was vastgelegd gingen we op weg naar de dinerlocatie “De Franse School” in Hattem. Ik kende deze plek al van een eerdere bruiloft en van hun superheerlijke catering. De verwachtingen waren dus erg hoog gespannen. We mochten van het bruidspaar ook een bordje meepakken en terwijl het bruidspaar kon genieten van talloze stukjes, aten wij snel onze heerlijke salades en broodjes met verse pesto op. Na een goed uur kwam een ijskar voor het dessert.

  Na een heerlijk ijsje stapte het bruidspaar in de te gekke bruidsauto en reed richting de kerk in Windesheim. Vaak zijn kerken toch wel een beetje donker, maar deze kerk verbaasde ons echt! Niet alleen hingen er leuke bloemetjes en was de sfeer sowieso al erg goed, maar het was zo licht dat we totaal geen flitsers nodig hadden. Het was vooraan wel even puzzelen qua ruimte, maar uiteindelijk konden we practisch gaan en staand waar we wilden. Ditmaal hadden we een dienst met live-muziek, een eigentijdse preek en bijna swingende gasten. Al met al een heerlijk persoonlijke dag dus, voor twee jonge mooie mensen met veel plezier in het leven : )

  2 Comments

  • Jannita la Roi schreef:

   Wauw! Dat zijn wel hele mooie foto’s! Gaaf hoor, zo te zien hebben jullie een mooie dag gehad!

  • Karen schreef:

   toffe reportage weer. Die van de bruidegom in het gras (kleur) vind ik erg gaaf!

  Leave a comment