Dutch Wedding Awards: “Trouwfotograaf van het jaar 2012”

  “Mon et Mine, trotse genomineerde van de Dutch Wedding Awards 2012

  Maandag 14 mei 2012 werd Mon et Mine bruidsfotografie overvallen met het goede nieuws. Mon et Mine bruidsfotografie is genomineerd in de categorie “Trouwfotograaf van het jaar”. Hiermee maakt Mon et Mine bruidsfotografie kans om op maandag 18 juni de Dutch Wedding Award in deze categorie in de wacht te slepen.”

  Tot zover het eerste gedeelte van het persbericht : ) We hebben dus, kortweg gezegd, een nominatie ontvangen en stiekem zijn we daar best trots op! Het persbericht gaat verder met:

  “Gewapend met een envelop, camera’s en worstenbroodjes (van Bakkerij Jürgen van Dongen uit Terheijden die afgelopen maart nog de titel “Lekkerste worstenbroodje van het jaar” ontving) stond het Dutch Wedding Awards team gisteren bij Mon et Mine bruidsfotografie op de stoep. Eind mei volgt de 2e juryronde waar Mon et Mine bruidsfotografie het zal opnemen tegen de andere 2 genomineerden. Op maandag 18 juni volgt de finale van de Dutch Wedding Awards. Tijdens een show vol entertainment in 7Street, Aalsmeer worden de winnaars bekend gemaakt.”

  We zullen jullie meteen even de foto’s laten zien die we gebruikt hebben voor de inschrijving. Het thema waarom alles draaide was “emotie”. Dit is altijd een lastige bij wedstrijden, omdat je dan alle kanten op kan. Moet je bijvoorbeeld voor huilende moeders en bruiden gaan, voor supergespannen bruidegommen of juist voor lachende bruidsparen. We hebben uiteindelijk gekozen voor het laatste; blije mensen. De foto die boven dit bericht staat is een foto van Sophie & Robert (waarop jullie trouwens kunnen stemmen door te liken en te twitteren!!!). Sophie en Robert heffen hun glas op hun gasten en hun gasten juigen terug. Vanachter uit de zaal legde Ramon dit moment vast.

  De foto die hieronder staat is door mij (Hermine) genomen. Dit is het moment waarop Esther en Rogier elkaar voor het eerst als “bruid en bruidegom” zien. Esther is net van de trap naar beneden gekomen en de families van het bruidspaar kijken toe, terwijl dit prachtige stel elkaar gedag wenst.

  Leave a comment