Bruidsfotografie Amsterdam en Monnickendam | Puk & Diederik

  Lekker eigenzinnig trouwen

  “Puk en Diederik hebben hun bruiloft naar voren toe geschoven, gevraagd of ik ze daarbij wil helpen en ze willen jullie graag voor hun bruidsreportage!”. Vivian ter Huurne, weddingplanner bij Het Bruidsmeisje, belt me op met dit heugelijke nieuws. Ik word altijd blij van telefoontjes van weddingplanners, helemaal als het één van mijn favorieten is. Er is niet echt een heel duidelijk thema aanwezig, maar ze willen in ieder geval een heerlijke relaxte dag, met veel styling, mooie locaties en veel kleur.

  First look in de achtertuin

  Het bruidspaar ziet elkaar voor het eerst die dag in hun eigen achtertuin. Diederik ziet het pittige korte trouwjurkje van Puk, met die fantastische schoenen en die oh zo fashionable bird-cage veil en Puk ziet haar aanstaande in een waanzinnig mooi blauw pak van Hugo Boss. Nadat ze elkaar hebben omhelst, elkaar hebben bekeken en geknuffeld, laten ze zichzelf zien aan hun gasten. Alle credits gaan naar Vivienne, één van de vriendinnen van Puk die het bruidspaar qua kleding helemaal gestyled heeft.

  Trouwen in Broek in Waterland

  De trouwceremonie vind plaats in het Broeker Huis, een prachtige statige locatie, gelegen aan het water in Broek in Waterland. Nadat het bruidspaar plaatsneemt, onder muzikale begeleiding van Diederiks vader, begint de trouwceremonie. Twee vrienden spreken mooie woorden uit over het bruidspaar en nadat de formele dingen klaar zijn, loopt iedereen naar een andere zaal voor een toost. Na een goed uur arriveert een klein bootje. Puk en Diederik hebben een minirondvaart geregeld, omdat ze dan even lekker kunnen relaxen. Tijdens de vaart doen we een mooi plekje aan voor een aantal foto’s.

  Bloesem in het voorjaar

  Zodra we weer terug zijn besluiten we nog een aantal foto’s te maken bij een mooie bloesemboom en een aantal gebouwtjes. Een half uur later rijden wij alvast naar de dinerlocatie KHL in Amsterdam, terwijl het bruidspaar nog even langs huis gaat om zich op te frissen. Op deze locatie zijn Vivian en haar assistente Renske al druk bezig met de voorbereidingen voor het diner. Normaal gesproken zien we dit gedeelte niet, maar omdat we een korte pauze hadden gekregen was het extra leuk om te zien hoe een weddingplanner alle styling regelt. Toen het bruidspaar binnenkwam was de gehele ruimte verandert in een gezellige plek met veel kleur. Nadat het gezelschap aan tafel zit, er enkele kado’s zijn uitgedeeld en de eerste speech geweest is, zit onze tijd er op en rijden we weer richting Arnhem.

  Bekijk meer van ons werk als Bruidsfotograaf Amsterdam.

  5 Comments

  • linda schreef:

   Een enorm dik compliment voor styling en kleurschema van deze bruiloft. Mooiste wat ik tot nu toe gezien heb!

  • Anouk schreef:

   Jeetje! Wat gaaf die foto’s!! Ziet er heel mooi uit.

  • Paps en Marlene schreef:

   Een bijzondere dag en alle drie heel stijlvol vastgelegd!
   Nuna was voor ons ook het “sterretje”…..

  • ariane en maarten karres schreef:

   wat een sfeervolle foto’s.
   prachtig!

  • Robert en Shelley en kids schreef:

   Wat was het een mooie en heerlijke dag! En WAT een mooie fotoos! :o)

  Leave a comment