Bruidsfotografie Zeist | Elisa & Bart

  “Ja een groot deel van mijn Belgische familie heeft zich hier verzameld”, zegt Elisa. Ik knik naar haar en begin te lachen, omdat dat al lang te merken was aan het zachte accent van veel gasten. De complete Belgische familie had zich verzameld en stond binnen te genieten van heerlijke broodjes. Elisa geeft me een ‘hug’ en we vluchten snel naar boven. Daar zie ik twee superschattige en ook sexy Badgley Mischka’s staan. Haar jurk hangt al klaar en de mensen die haar helpen met omkleden zijn boven. Binnen mum van tijd is de jurk aan, maar die strik…. hoe moest dat ook alweer…. In totaal hebben 4 verschillende mensen gekeken en het eindresultaat mag er zijn.

  Ramon is ondertussen aangekomen bij Bart. Het bijzondere aan deze dag is dat Bart niet zijn bruid op komt halen, maar dat het bijna andersom is. De Britse Dubbeldekker die ze hebben geregeld vertrekt vanaf de beginlocatie van Elisa, haalt Bart op en rijdt vervolgens naar Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg. Terwijl Bart in de zaal staat te wachten, komt Elisa met de trouwauto aan. Alle gasten kijken naar buiten en zien daar een sprankelende bruid uitstappen. Een paar minuten loopt ze samen met haar vader de trouwzaal binnen.

  Direct na de trouwceremonie is het tijd voor een toost en een gezellige receptie. Op deze locatie maken we een aantal sfeerbeelden en na een klein uur rijden we, met de bus, richting de diner- en feestlocatie. Bart en Elisa hebben gekozen voor het sfeervolle Lokaal Victoria. We maken snel een paar overzichten van de mooie gedekte tafels en dan komt het bruidspaar al binnen. De eerste voorgerechtjes en amuses worden rondgedeeld, terwijl de gasten lekker met elkaar kletsen. Nadat de eerste drie gerechtjes op zijn gaat iedereen aan tafel zitten. Niet alleen komt er een heerlijke hoofdmaaltijd op tafel, maar ook staan er overal kleine puntzakjes met zelfgemaakte ‘frieten’. Terwijl wij ook zo’n heerlijke maaltijd krijgen, begint de locatie aan de dinertafel. Talloze kaassoorten en zoete desserts komen op tafel te staan. Omdat er eerst nog even om 20:00 stilgestaan wordt bij de 4 mei herdenking komt op het allerlaatste moment pas het ijs vanuit de koeling. Nadat we alles vast hebben gelegd begint het bruidspaar aan hun dessert. Elisa laat ons weten dat ze eigenlijk niet eens echt van zoete desserts houdt en daarom ook heel graag lekker veel kaas wilde en wij zijn het helemaal met haar eens :)

  Zodra iedereen klaar is met het dessert begint het hoogtepunt van de avond. De artiest Brian Christopher speelt een aantal nummers acoustisch voor het bruidspaar. Ze hebben elkaar leren kennen bij een concert van deze man, een aantal jaren terug, en daarom is het des te meer romantisch dat hij er nu is! We leggen een aantal momenten vast en dan is het tijd om naar huis te gaan. Wat een heerlijke en persoonlijke dag!

  2 Comments

  Leave a comment