Bruidsfotografie Huis de Voorst, Eefde | Michou & Roeland

  Michou en Roeland, een bijzonder vrolijk stel dat besloot te trouwen bij Huis de Voorst. Ramon en ik kenden deze locatie al van eerdere bruidsreportages en omdat de gehele dag op 1 locatie zou plaatsvinden konden we ons enorm verheugen op een relaxte trouwdag. Terwijl Michou wachte op de visagiste, kon ik alvast aan de slag met al haar prachtige details. Ramon volgde ondertussen Roeland, die zich in één van de appartementen ging omkleden. Toen Michou helemaal klaar was voor de dag en haar moeder en zussen haar helemaal hadden overladen met complimentjes, was het tijd om te trouwen. Michou’s vader bracht haar naar de hoofdingang van het gebouw waar alle gasten stonden te wachten.

  Wat erg leuk was aan de trouwceremonie die in de “Koningskamer” plaatsvond, is dat de vaders het grootste gedeelte deden. Natuurlijk waren er een paar gedichtjes en natuurlijk hoorden we hoe het bruidspaar elkaar leerde kennen, maar juist omdat de vaders hun perspectief lieten zien, maakte het extra persoonlijk. Nadat het bruidspaar getrouwd was, de ringen uitgewisseld en de handtekeningen gezet, liepen we naar de volgende zaal. Hier werd een fantastische bruidstaart aangesneden.

  Na de receptie begonnen we aan de fotoshoot. Omdat Huis de Voorst veel mooie plekken heeft, besloten we om ditmaal gebruik te maken van een andere locatie dan de vorige keer. Daarnaast hebben we toch ook weer gebruik gemaakt van de zuilengallerij die zich aan de voorkant bevind. Nadat we een paar extra groepsfoto’s hadden gemaakt was het tijd om de dinerzaal vast te leggen. Ondertussen was Ramon aanwezig bij de wijnproeverij die plaatsvond in de Bibliotheek. Toen het gezelschap naar boven liep om in de Rode Salon ontvangen te worden, hadden we alles inmiddels vastgelegd. Tijdens het diner vonden er enkele speeches klaar waaronder die van de moeder van Michou. Ze had een heel aantal spulletjes uit de jeugd van haar dochter meegenomen en dat zorgde voor nogal wat hilariteit.

  Een paar uur later begon het feest. De mannen van We Are Entertainment hielpen ons met het opzetten van onze flitsers (waarvoor dank!) en een tijdje later begon het feest. Eigenlijk hebben Michou en Roeland twee “eerste dansen” gedaan. De eerste bij binnenkomst in de zaal en de tweede nadat de sketches waren afgelopen. Dit was extra handig voor ons, omdat we nu meer tijd hadden dan normaal gesproken. Toen het feest helemaal vol op gang was en wij een mooi overzicht hadden gemaakt van de festiviteiten, stapten we in de Panda en reden we richting Arnhem.

  3 Comments

  • Ingeborg schreef:

   Wat superleuk! Als dagelijkse bezoekster van jullie site kom ik opeens mijn oud collega Roel tegen!
   Wat een mooie foto’s, wat een mooi bruidspaar en wat een GEWELDIG MOOIE jurk!

   Love it!

   Je ziet er goed uit Roel! ;)

  • Ronald schreef:

   Geweldige trouwreportage hoor. Prachtig nabewerking en heerlijk composities. Petje af!

  • Fearless Awards - Bruidsfotografie Mon et Mine schreef:

   […] de tweede keer tussenstaat, dan is het feest! Hierbij de winnende foto die gemaakt is tijdens de bruiloft van Michou en Roeland. Michou’s ouders hebben heel veel kleine hondjes en één van die hondjes kwam even de bruid […]

  Leave a comment